SENNHEİSER Game Zero Ses Kalite Problemi

uberstar

Decapat
Arkadaşlar bugün Sennheiser Game Zero kulaklık aldım. Anakartım Gigabyte B85M-HD3. Önceki kulaklığım Siberia V2 idi. Kendinden ses kartlı ve canlı sesleri vardır. Bu Game Zero'da, oyunlarda az ve zevksiz bir ses alıyorum. Oyunla alakası olmayan bir ses düzeyi var. İğrenç yani kısacası. 1500 Lira olan bir kulaklık böyle olmamalı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ne yaptın sen. O kulaklığı anakart ın Realtek® ALC887 ses kartına takmak demek Ferrariye şahin motoru takmak gibi bir şey. Yeni nesil anakartlar da bulunan Realtek® S1220A bir nebzede senin ses çipin kulaklık potansiyelini % 10 karşılıyor gibi bir şey. Ses kartı almalısın.

hocam oyun için kullanmak istiyorum ama iğrenç ses tonları alıyorum ürünü 2 gün önce sıfır ürünle değiştirtmeme rağmen ses tonları aynı bana yardımcı olun lütfen ..
bana lütfen uygun fiyatlı ve gerçekten bu kulaklığın tadına varacağım ses kartı önerin problemi çözemedim sıfırıyla değiştirttim ama hala sesler feci kötü ...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı