Sennheiser GSP 300 Kullanıcı İncelemesi

2 gün önce aldım kulaklığı, ses konusunda çok iyi fakat üst çenemi ağrıtıyor sizde de o sıkıntı var mı, kulağımı başımı falan hiç ağrıtmıyor ama çenem.

Açıkcası öyle bir durum ile karşılaşmadım

2 Yıldırı aşkın süredir kullandığım bir ürün. Açıkça söylüyorum ki ses sürücüleri ne kadar kaliteliyse kulak padleri o kadar kötü. Garantisi biter bitmez söküldüler ve şu an kullanılmaz haldeler. Değiştirmek isterseniz de 150TL. Benim fikrim bu kulaklığa maksimum 300 TL verilmesi yönünde.

Açıkçası bu durumdan pek şikayetçi değilim. Sadece bir kere değiştirdim. Birazda kullanıma bağlı. Çok büyük bir dert değil. Sürücüleri olsun, rahatlığı olsun, ses izolesi olsun. Gayet başarı ve severek kullandığım bir kulaklık. Yine olsa yine Sennheiser alırım.

2018 yılında aldığımdan dolayı o zamanın kur-piyasa durumuna göre ben de sizin düşündüğünüz gibi derdim. Fakat şimdiki fiyatlara gerçekten inanasım gelmiyor. Bu arada yastıkları çıkarıp tersini çevirince iç kısmı kumaş olduğundan bu şekilde kullanmaya devam ediyorum, kendim bile şaşırdım bu çözüme o yüzden benzer sıkıntı yaşayan arkadaşlar bir denesinler 150-200 TLlik yenileme ücretinden kurtulsunlar Yeni kulaklık almayı düşünen arkadaşlar arctis 1-3 veya cloud 2-cloud alpha gibi ürünlere yönelebilirler bence çok daha mantıklı olur gibi. Yeni alan arkadaşlara mutlu günlerde kullanmalarını dilerim umarım üzmez.

Açıkcası şuan ki fiyatlar ile alınabilir mi? Sanmıyorum. Dediğiniz gibi alpha, cloud serisine bakılabilir. He memnun musunuz diye sorarsanız çok memnunum.

Açıkcası şuan ki fiyatlar ile alınabilir mi? Sanmıyorum. Dediğiniz gibi alpha, cloud serisine bakılabilir. He memnun musunuz diye sorarsanız çok memnunum.
Hocam bende kaç gündür kulaklık araştırıyorum, en son bu kulaklık ile Corsair Void Premium Elite 7.1 arasında kaldım. Ses kartıyla kullanacağım için düz 3.5mm'den kullanacağım. Kararsız kaldım doğrusu, film ve oyunlar için alıyorum. Bazı arkadaşların incelemelerini izledim, ses kasmada çok iyi diyorlar, birazda o konuda dikkatimi çekti. Gerçekten söylenildiği gibi iyi mi? Pubg'deki performansını bir önceki kulaklığınızla karşılaştırdığınızda nasıl?

Düşündüren noktaları ise tabiki deri pedler, deri pedlerede bir türlü alışamadım. Sanki kulağım rahatsız, tıkanık olmuş gibi bir his veriyor, sevemiyorum bir türlü. Neden içine bir tanede kumaş ped eklemezlerki. Bozulan eski kulaklığım Hyper Cloud Silverdı. Onda kumaş pedler vardı mesele. Acaba onların pedleri buna uyar mı veya buna uyacak kumaş ped var mıdır? Corsair mi bunu mu almayım acaba? Birde her yere baktım ama bir türlü bulamadım, yahu bu kulaklığın sürücüleri kaç mm

Öncelikle Corsair Void Premiım Elite 7.1 hakkında çok bir bilgim yok. Ben sadece sana GSP 300 için yorumlar yapabilirim. Öncelikle ses izolasyonu çok iyi. Çevre sesleri kesinlikle çok net kesiyor. Yanında biri olsa bile oyun, film, müzik vs sırasında kulaklığı çıkartmak zorunda kalabilirsin. Oyun performansı gerçekten çok güzel ve sana yeteri kadar kolaylık sağlıyor. Ayrı bir ses kartı ile oynarsan tadından yenmez. Ben anakart üzerinden oynuyorum. Müzik konusu ise göreceli bana yeterli geliyor ver film izlerken öyle bir rahatsız edecek durumla karşılaşmıyorum. Pedlere gelirsek pedler deri ama kulaklığın tasarımı ise bir insanın kulak şekline yakın bir tasarım olduğu için şap diye oturuyor kulağına bu yüzden pedler pek sıkıntı yapmıyor, alışık olduğum için rahat ediyorum. Kulaklığı günde 6-7 saat kullanıyorum. Sıcak zamanlarda terleme yapar mı? Tabi kide. GSP için kumaş ped satıldığını sanmıyorum. Sürücü olarak doğru düzgün bir bilgi bulunmuyor. Ama 50 nin altınında olacağını sanmıyorum.

Konu kapanmadan ufak bir öneri istemem gerek. ( Black Friday ) yaklaşıyor ve ben bu kulaklığı almayı çok istiyorum. Sennheiser GSP300 ile beraber ASUS XONAR SE 5.1 PCIe ses kartını kullanırsam eğer ne derece bir mikrofon kalitesi alabilirim. Genellikle CS:GO,Warzone ve Modern Warfare Multiplayer oynuyorum. Karşımda olan kişiye ( özellikle CS:GO'da ) aşırı derecede cızırtı geliyor bu ikili yaşadığım durumu tamamen ortadan kaldırabilir mi?

Dostum, ben anakartta direkt bağlıyordum. Kulaklığı taktığımı söylemeden, Faceitteki arkadaşlarım sesimin kristal gibi geldiğini söylemişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…