Sennheiser GSP 600 vs Arctis Pro + GameDAC vs Sennheiser Game Zero

Anladım teşekkürler sanırım Realtek sürücü kurulu olunca çakışma yapıyor olabilir formattan sonra direkt o dediğiniz programı kurmaya çalışırım. Şu anda format atacak durum yok kısa vade de .

Formattan sonra anakartın sitesinden uygun olan( belirtmişse windows 10 RS3 ve sonrası diye belirtilen) salt driverı kuracaksın, sonra windows 10 storedaki ilgili uygulamaları kuracaksın. Driver kurulmadan windows storedaki uygulamalar bi işe yaramaz.
Bir uyarı: Formattan önce D sürücüsüne veya başka bir usb belleğe anakart driverlarını ve ekran kartı driverını indir. Bilgisayar internete bağlı olmasın. Windows kendi kafasından bu driver ve uygulamaların temel sürücülerini kuruyor arka planda ve senin sonradan kurduğun driverlar çakışma yapabiliyor. Özellikle ekran kartında bu sorunu çok yaşadım.

Anakartta Realtek var sadece o da zaten 20 MB yani sitesinden kurup güncelliyor aslında kendisi onu farkettim.
Ama dediğinizi yaparım formattan sonra.

Tüm bu ses, anakart ve ekran kartı driverları kurulumunu bitirdikten sonra bilgisayara interneti ver, ondan sonra Windows Store'daki uygulamaları kur.

Smart volume, Crystalizer ve Surround oyunlarda adım sesi vs. kasmanda anahtar işlevler. Sonra deneyerek ilk önce Treble sonra Dialog'u da işin içine katabilirsin. Mecbur kalmadıkça Bass'ı arttırma.
Önceki anakartımdaki Creative yazılımıyla aynı işlevler ve isimler, sadece menü farklı.
Bendeki Creative yazılımında kulaklığın desteklediği alt frekansı girilen yer vardı, bunda da varsa kulaklığın teknik özelliklerinden alt frekansa bak yazılımda onu seç.

Kendi ayarınızı söyler misiniz hangisini kaç yapayım ona göre ayarlarım.
Bahsettiğiniz şu mu? Kulaklık kısmı var ancak sadece seçiliyor frekans gibi değerler yok.

Önceki anakartımdaydı creative yazılımı, crossover Frequency idi büyük ihtimalle, oraya kulaklığın alt frekansını giriodum.
Asıl iş headphones kısmında bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…