Sennheiser GSP 600 vs Arctis Pro + GameDAC vs Sennheiser Game Zero

MSI'ın sitesinde Realtek'in 2 driverı vardı, birinde Windows 10 RS2 ve öncesi diyor, diğerinde Windows 10 RS3 ve sonrası. İlk önce RS2 olanını kurdum. Windows Store'daki uygulamalar dediğin gibi açılmıyordu. RS2 ve öncesi olan driverı kaldırıp diğerini kurduğum halde düzelmedi, temiz bir format attım, Microsoft'un sitrsinden son sürüm Windows 10 kalıbını indirdim, sonra RS3 ve sonrası diyen driverı kurunca Microsoft Store'daki Realtek Audio Console ve Nahimic 3 düzgün çalıştı.
Anladım teşekkürler sanırım Realtek sürücü kurulu olunca çakışma yapıyor olabilir formattan sonra direkt o dediğiniz programı kurmaya çalışırım. Şu anda format atacak durum yok kısa vade de :).

Formattan sonra anakartın sitesinden uygun olan( belirtmişse windows 10 RS3 ve sonrası diye belirtilen) salt driverı kuracaksın, sonra windows 10 storedaki ilgili uygulamaları kuracaksın. Driver kurulmadan windows storedaki uygulamalar bi işe yaramaz.
Bir uyarı: Formattan önce D sürücüsüne veya başka bir usb belleğe anakart driverlarını ve ekran kartı driverını indir. Bilgisayar internete bağlı olmasın. Windows kendi kafasından bu driver ve uygulamaların temel sürücülerini kuruyor arka planda ve senin sonradan kurduğun driverlar çakışma yapabiliyor. Özellikle ekran kartında bu sorunu çok yaşadım.

Formattan sonra anakartın sitesinden uygun olan( belirtmişse windows 10 RS3 ve sonrası diye belirtilen) salt driverı kuracaksın, sonra windows 10 storedaki ilgili uygulamaları kuracaksın. Driver kurulmadan windows storedaki uygulamalar bi işe yaramaz.
Bir uyarı: Formattan önce D sürücüsüne veya başka bir usb belleğe anakart driverlarını ve ekran kartı driverını indir. Bilgisayar internete bağlı olmasın. Windows kendi kafasından bu driver ve uygulamaların temel sürücülerini kuruyor arka planda ve senin sonradan kurduğun driverlar çakışma yapabiliyor. Özellikle ekran kartında bu sorunu çok yaşadım.
Anakartta Realtek var sadece o da zaten 20 MB yani sitesinden kurup güncelliyor aslında kendisi onu farkettim.
Ama dediğinizi yaparım formattan sonra.

401507

Sanırım oldu tekrar silip yükleyince çalıştı.

Smart volume, Crystalizer ve Surround oyunlarda adım sesi vs. kasmanda anahtar işlevler. Sonra deneyerek ilk önce Treble sonra Dialog'u da işin içine katabilirsin. Mecbur kalmadıkça Bass'ı arttırma.
Önceki anakartımdaki Creative yazılımıyla aynı işlevler ve isimler, sadece menü farklı.
Bendeki Creative yazılımında kulaklığın desteklediği alt frekansı girilen yer vardı, bunda da varsa kulaklığın teknik özelliklerinden alt frekansa bak yazılımda onu seç.

Smart volume, Crystalizer ve Surround oyunlarda adım sesi vs. kasmanda anahtar işlevler. Sonra deneyerek ilk önce Treble sonra Dialog'u da işin içine katabilirsin. Mecbur kalmadıkça Bass'ı arttırma.
Önceki anakartımdaki Creative yazılımıyla aynı işlevler ve isimler, sadece menü farklı.
Bendeki Creative yazılımında kulaklığın desteklediği alt frekansı girilen yer vardı, bunda da varsa kulaklığın teknik özelliklerinden alt frekansa bak yazılımda onu seç.
Kendi ayarınızı söyler misiniz hangisini kaç yapayım ona göre ayarlarım.
Bahsettiğiniz şu mu? Kulaklık kısmı var ancak sadece seçiliyor frekans gibi değerler yok.
401514

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı