Sennheiser GSP600 nasıl bir kulaklık?

Öncelikle genel ele alalım. Eğer sağ ve sol taraftan gelen seste sorun yok ise kulaklığa takılan jak ucunu sorunsuz taktınız demektir. Sennheiser kulaklıklar için o jak kablosunun yerine oturması için ciddi güç uygulamak gerekiyor. Konuşma sesinden kastınızı iletişim uygulaması olarak varsayıyorum. Kulaklıktan ses geliyor ama diğer insanları duyamıyorsanız, kullandığınız iletişim uygulamasından cihazı seçmeniz gerekiyor olabilir. Mikrofonun sesi alması için aşağı konumda olması lazım. "TIK" diye ses geliyor zaten aşağı veya yukarıya hareket ettirince mikrofonu. Ardından sisteminize jak ucunu takınca, mikrofon olarak seçtiğinizden emin olun. Bazen Windows Ses Denetim Masası üzerinden mikrofon ayarlarına girip, mikrofonun ses düzeyini değiştirmek gerekebiliyor. En kısa yol ise kutu içinden çıkan "konsol" kablosu diye geçen tek uçlu kabloyu, telefona bağlayıp birini arayarak deneyebilirsiniz.

Öncelikle genel ele alalım. Eğer sağ ve sol taraftan gelen seste sorun yok ise kulaklığa takılan jak ucunu sorunsuz taktınız demektir. Sennheiser kulaklıklar için o jak kablosunun yerine oturması için ciddi güç uygulamak gerekiyor. Konuşma sesinden kastınızı iletişim uygulaması olarak varsayıyorum. Kulaklıktan ses geliyor ama diğer insanları duyamıyorsanız, kullandığınız iletişim uygulamasından cihazı seçmeniz gerekiyor olabilir. Mikrofonun sesi alması için aşağı konumda olması lazım. "TIK" diye ses geliyor zaten aşağı veya yukarıya hareket ettirince mikrofonu. Ardından sisteminize jak ucunu takınca, mikrofon olarak seçtiğinizden emin olun. Bazen Windows Ses Denetim Masası üzerinden mikrofon ayarlarına girip, mikrofonun ses düzeyini değiştirmek gerekebiliyor. En kısa yol ise kutu içinden çıkan "konsol" kablosu diye geçen tek uçlu kabloyu, telefona bağlayıp birini arayarak deneyebilirsiniz.

Kulaklığa takılan kulaklığı bastırıp oturmama rağmen gevşek kalmış sanırım, biraz daha zorlayınca ses düzeldi.
Ama kulaklık baskısını en düşük seviyeye aldığımda yine sıkıyor gibi esniyor mu bu?
Ve en açık seviyesinde kulaklık uzatmaları.
GSX 300 dende sipariş verdim dün, onun etkisini görecekmiyim bakalım artı olarak.

Biraz kullandım, basınç ayarı en gevşek seviyesinde ama baya baskı uyguluyor.
Kulaklığı çıkarttığımda oh be diyorum, sesleri güzel ona lafım yok ama.

Son düzenleme:
"Memory Foam" diye adlandırılan akıllı süngerlerin şekil alması zaman alabiliyor. Zamanla sorun kalmayacak diye düşünüyorum. GSX 300 gelince ise Epos uygulamasını kurduktan sonra ilk olarak var ise Epos uygulamasını güncelleyin ardından GSX 300 cihazını güncelleyin. Hayırlı olsun.

"Memory Foam" diye adlandırılan akıllı süngerlerin şekil alması zaman alabiliyor. Zamanla sorun kalmayacak diye düşünüyorum. GSX 300 gelince ise Epos uygulamasını kurduktan sonra ilk olarak var ise Epos uygulamasını güncelleyin ardından GSX 300 cihazını güncelleyin. Hayırlı olsun.

Ben kulaklık yükseklik ayarını en uzun seviyesinde kullanıyorum, bu baskı yapmasına etken olabilir mi? Kısalttığım zaman oturmuyor.

İnanılmaz fark yaratacağını sanmıyorum.

Hocam başa baskı yapıp ağrıttığı için iade oluşturdum.
G PRO X arkadaşım kullnıyor demiştiniz, benimde görüştüğüm birisi gsp 600 den g pro x wireless modeline geçmiş. Memnun olduğunu söylüyor. GSP 600 bu şekilde sorun çıkartmasaydı baya güzeldi ses kalitesi bakımından ama çok baskı uyguluyor kafama.
G PRO X de bu şekilde bir sorun yaşarmıyım büyük kafa yapılarına uygun mu?
Bneim normalde kullandığım kulaklığı takıyorum sennhesierdan sonra baskı farkı olarak büyük fark oluyor.

O konuda fikrim yok. Mediamarkt deneme ürünlerini geri getirdiyse, oradan deneyebilirsiniz.

Hocam Logitech G Pro X Wireless modeli üzerinden gidiyordum ama,

Sennheiser Game One ve Game Zero modellerine denk geldim. Bu modeller hakkında bilginiz var mı?

Büyük kafa yapısına sahip kişiler için uygunmudur?
GSP 600 çok sıkıyordu rahatsızlık veriyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı