Sennheiser HD350BT alınır mı?

@Lancia Delta S4 hocam galiba siz anlıyormuşsunuz bir bakar mısınız?

Sennheiser ne kadar kaliteli bir marka olsa bile genelde sadece üst segment için çıkardıkları ürünler alınabilir oluyor, orta ve giriş segmentteki ürünler ise fiyatının altında performans sergiliyor. Bu model de onlardan birisi. HS80'in ses kalitesi daha iyidir yüksek ihtimalle.
Bu bütçede kablosuz kafa üstü modeller alınmasını pek önermiyorum.
Eğer kulak içi problem olmayacaksa TWS, hatta mikrofon da önemli değilse IEM modellere yönelmek çok daha mantıklı olur.

Sennheiser ne kadar kaliteli bir marka olsa bile genelde sadece üst segment için çıkardıkları ürünler alınabilir oluyor, orta ve giriş segmentteki ürünler ise fiyatının altında performans sergiliyor. Bu model de onlardan birisi. HS80'in ses kalitesi daha iyidir yüksek ihtimalle.
Bu bütçede kablosuz kafa üstü modeller alınmasını pek önermiyorum.
Eğer kulak içi problem olmayacaksa TWS, hatta mikrofon da önemli değilse IEM modellere yönelmek çok daha mantıklı olur.
Hocam öncelikle çok teşekkürler. Çeşitli sağlık sorunları yüzünden kulaküstü seçmem gerekti. 4 bin TL bandında nasıl ürünler vardır?

Hocam öncelikle çok teşekkürler. Çeşitli sağlık sorunları yüzünden kulak üstü seçmem gerekti. 4 bin TL bandında nasıl ürünler vardır?

Soundcore space Q45, space One falan var ama kendim de deneyimledim gerçekten fiyatına göre kötü bir ses performansları var.
5000 civarına çıkabilirsen AKG K361 modeli çok iyidir. Çıkamazsan kablolu kafa üstü model önerebilirim.

Soundcore space Q45, space One falan var ama kendim de deneyimledim gerçekten fiyatına göre kötü bir ses performansları var.
5000 civarına çıkabilirsen AKG K361 modeli çok iyidir. Çıkamazsan kablolu kafa üstü model önerebilirim.
Kablolu düşünmüyorum hocam. Kablosuz olarak Sennheiser alınır mı peki bütçesinde? Yoksa Q30 falan düşünmeli miyim?

Merhaba, bu kulaklığı beğendim bütçeme de uygun olduğu için satın almayı düşünüyorum fakat bütçesinde daha iyileri var mı? Sesi nasıl, kafama uyar mı gibi sorular var. Kafama HS80 kulaklık tam oturuyor. G435 vs de oluyor. Bütçem 3000TL civarı. Sadece müzik dinlemek için kullanacağım. Şu an da Anker Soundcore p3i kullanıyorum fakat sağlık sorunları nedeniyle bunu kullanamayacağım. Ses açısından fark hissettirir mi bilemedim. Şimdiden teşekkürler.

Yani ben kullanıyorum zamanında Q30 yerine bu u 1499 TL'ye almıştım, memnunum. Ama daha iyi alternatifleri olabilir bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı