Sennheiser HD400S Alınır mı?

serdar0766

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2019
Mesajlar
47
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Konyaaltı/Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba yaklaşık 1 ay önce kulaklığım bozuldu önceki kulaklığım Snopy Rampage SN-RW1 di ve açıkcası performansından pek de memnun değildim fiyatına göre. Sadece müzik ve film izlemek için kulaklık bakıyorum uzun yıllar gidecek ve kaliteli bir kulaklık arıyordum. Sennheiser HD400S almayı düşünüyorum Sennheiser markasını internette araştırdığımda kalite konusunda çok az olumsuz yorumla karşılaştım ama çok da bilgi edinebildiğim söylenemez. Yeni alacağım kulaklığı da uzun yıllar kullanacağımdan dolayı da bilgisi olan birilerine sorma ihtiyacı hissettim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
Trendyol indiriminde Hifilife satıcısından 300tl gibi uygun bi fiyata aldım. Sesler çok temiz ve dengeli , ses şiddeti yeterince iyi. Sağlamlık ve garanti konusunda şüphe yok zaten bence alabilirsin indirime girdiğinde
 
Trendyol indiriminde Hifilife satıcısından 300tl gibi uygun bi fiyata aldım. Sesler çok temiz ve dengeli , ses şiddeti yeterince iyi. Sağlamlık ve garanti konusunda şüphe yok zaten bence alabilirsin indirime girdiğinde
Kulaklığı almayı düşünüyorum. Hepsiburada üzerinden Hifilife satıcısı 518 TL diyor, kendi sitesinde 440 TL. Site güvenilir midir sizce?
 
Hayırlı olsun. Sıkıntı olmaz. TR distribütörü gayet iyi.
Akşamüstü teslim alabildim sonunda. 😃 Gerçekten kaliteli ses duymak çok hoş bir his.

Ses frekansının 20.000 olduğu söyleniyor ancak Youtube'da ses frekansı testi yaparken 16.000'e kadar geldi. Yorumlarda Youtube'un en fazla 16.000 olacak şekilde ayarladığının belirtildiğini gördüm. Bir fikriniz var mı?
 
Akşamüstü teslim alabildim sonunda. 😃 gerçekten kaliteli ses duymak çok hoş bir his.

Ses frekansının 20.000 olduğu söyleniyor ancak YouTube'da ses frekansı testi yaparken 16.000'e kadar geldi. Yorumlarda YouTube'un en fazla 16.000 olacak şekilde ayarladığının belirtildiğini gördüm. Bir fikriniz var mı?

Detaylı özelliklerine bakmadım. Frekansı öyle belirtiliyorsa öyledir zaten. Marka Sennheiser. :) Sennheiser'i bende ilk dinlediğimde en etkileyen şey ses temiz, net oluşuydu. Hala da öyle. Yeniden hayırlı olsun.
 

Geri
Yukarı