Sennheiser PC 373D kulaklık mikrofonu 3.5mm jak ile çalışmıyor

Cellat87

Hectopat
Katılım
4 Şubat 2019
Mesajlar
604
Çözümler
1
Sennheiser PC 373D kulaklığım var severek kullanıyorum lakin kendisi orijinal olarak USB ile çalışıyor ama 3.5mm jak ile de çalışma özelliği var. 3.5mm jak aldım ama mikrofondan ses alamıyorum jakin ucuna kulaklık ve mikrofon ayırıcı aparat aldım o şekilde de mikrofon çalışmıyor. Sizce nerede eksiğim var ya da yanlış yapıyorum?
 
İyi günler bende de PC373D kulaklık var uzun yıllardır severek kullanıyorum. Bir süre ünce kulaklığın 2.5mm giriş jakının olduğu uçtan kablo kırığı oldu cızırtılar gelince bende aynı kabloyu aradım ama bulamadım yer yarılmış girmiş içeri eskiden bulurduk. Kabloyu bulamayınca bende senin gibi ses kartı aldım 3.5mm ile kullanırım en azında kulaklığı diye Creative Sound Blaster AE7 aldım yalnız onu kullansam bile bu mikrofonu aktif edemedim. AE7'nin yanında gelen mikrofonu işime yaradı şükür... Siz sorunu çözebildiniz mi yakın zamanda Gsp 500 almayı düşünüyorum onunda mikrofonu takınca çalışmazsa sıkıntı olur. PC373D de mi problem var acaba...

Bu arada Creative Sound Blaster AE7'ı da öneririm ben şimdiye kadar müzik dinlememişim onu fark ettim konserdeyken aldığım sesten bile daha çok keyif veriyor. Oyunlarda nasıl olduğunu tahmin edersin... PC373D resmen şaha kalktı kendi ses kartı ile Ae7 arasında 5 kat fark var.
 
Son düzenleme:
İyi günler bende de PC373D kulaklık var uzun yıllardır severek kullanıyorum. Bir süre ünce kulaklığın 2.5mm giriş jakının olduğu uçtan kablo kırığı oldu cızırtılar gelince bende aynı kabloyu aradım ama bulamadım yer yarılmış girmiş içeri eskiden bulurduk. Kabloyu bulamayınca bende senin gibi ses kartı aldım 3.5mm ile kullanırım en azında kulaklığı diye Creative Sound Blaster AE7 aldım yalnız onu kullansam bile bu mikrofonu aktif edemedim. AE7'nin yanında gelen mikrofonu işime yaradı şükür... Siz sorunu çözebildiniz mi yakın zamanda gsp 500 almayı düşünüyorum onunda mikrofonu takınca çalışmazsa sıkıntı olur. PC373D de mi problem var acaba...

Bu arada Creative Sound Blaster AE7'ı da öneririm ben şimdiye kadar müzik dinlememişim onu fark ettim konserdeyken aldığım sesten bile daha çok keyif veriyor. Oyunlarda nasıl olduğunu tahmin edersin... PC373D resmen şaha kalktı kendi ses kartı ile AE7 arasında 5 kat fark var.

Mrb X4 aldım bende evet bayağı süper oldu AE7 alacaktım ama ayrı olması benim için daha iyi olacak gibi geldi ve harici aldım kartı ve memnunum. Bu arada sorun kulaklık ile alakalı değil maalesef tamamen kablo ile alakalı Amazon Almanya'dan uygun kablo bulup aldım ve sorunsuz kullanıyorum sadece Türkiye'de uygun ürün yok onu anladım :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı