Sennheiser PC38X vs Game One/Zero

Bütçe
4600

sherkll

Decapat
Yer
Manisa
Arkadaşlar sizce hangisi alınmalı? PC38X drop.com üzerinden vergilerle falan yüksek ihtimalle 5'e kadar yükselir diye düşünüyorum.

Ses kalitesine, temizliğine önem veren birisiyim ve artık ses kasmak için bazı Gaming'ler gibi boğuk bazıları gibi tiz yoğunluklu değil de Sennheiser, Audio Technica gibi mükemmel markaların ya Gaming modeli ya da stüdyo modellerine göz atıyorum.

Behringer UMC202HD ses kartına ve harici bir mikrofona sahibim. Yani bana illa mikrofonlu kulaklık önermenize gerek yok sadece kulaklık olursa da olur.

PC38X alınabilir bence.
Open kulaklık kullanmak istemiyorsanız Amazon'da AKG K361 var 4700 lira küsüre.
Genelde evdeyim ve hanımla beraberim öyle çok ses yok etrafımda. openback kulaklığın sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Sennheiser'in efsane Zero/One serisi gibi tabiri caizse "wallhack" gibi konum bildiren bir o kadar temiz sesli başka kulaklık öneriniz var mıdır? AKG'yi deneyimlediyseniz bana aktarır mısınız veya incelemesi varsa linkini bırakabilir misiniz

Sennheiser Game Zero'yu 2017-2018'den sonra 3-4 sene boyunca kullandım ve aşırı memnundum. O zamanlar Cloud II felan çok revaştaydı ama arkadaşlarımın kulaklıklarını denediğimde, hiçbir kulaklık Sennheiser gibi temiz ve anlaşılır ses vermiyordu. Şuan Razer BlackShark V2 USB versiyonuna sahibim fakat gene de Sennheiser tadını veremiyor. Ben olsam Game Zero alır geçerdim.

Genelde evdeyim ve hanımla beraberim öyle çok ses yok etrafımda. openback kulaklığın sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Sennheiser'in efsane Zero/One serisi gibi tabiri caizse "wallhack" gibi konum bildiren bir o kadar temiz sesli başka kulaklık öneriniz var mıdır? AKG'yi deneyimlediyseniz bana aktarır mısınız veya incelemesi varsa linkini bırakabilir misiniz

Deneyimlemedim genelde Reddit üzerinden araştırıyorum. Kullanıcılar güzel güzel detay veriyorlar deneyimleri hakkında.

Game Zero ses kasma konusunda çok başarılı kendim de kullanmaktayım. Ufak bir EQ kullanmam gerekti sesi beğendiğim hale çekmek için. Öneririm, kullandığım en iyi konumlama yapan kulaklık.

PC38X, Drop modifikasyonlu Game One zaten. Büyük ölçüde aynılar:

Sennheiser Game Zero'yu 2017-2018'den sonra 3-4 sene boyunca kullandım ve aşırı memnundum. O zamanlar Cloud II felan çok revaştaydı ama arkadaşlarımın kulaklıklarını denediğimde, hiçbir kulaklık Sennheiser gibi temiz ve anlaşılır ses vermiyordu. Şuan Razer BlackShark V2 USB versiyonuna sahibim fakat gene de Sennheiser tadını veremiyor. Ben olsam Game Zero alır geçerdim.
Sennheiser'ı bırakma sebebiniz neydi hocam? Game Zero'da karar kılmaya başlıyorum yavaş yavaş. Amazondan alınca 2-3 haftada geleceğini söylüyor 4000 TL gibi bir fiyatı var. Eğer bu fiyat değer diyorsanız düşüneceğim. @Merdt

Sennheiser'ı bırakma sebebiniz neydi hocam? Game Zero'da karar kılmaya başlıyorum yavaş yavaş. Amazondan alınca 2-3 haftada geleceğini söylüyor 4000 TL gibi bir fiyatı var. Eğer bu fiyat değer diyorsanız düşüneceğim. @Merdt
Ben Profesyonel olarak Pubg oynuyordum ve yayın açıyordum. Daha sonra yayınlardan ve profesyonellikten çıkmam gerektiği için, artık hayata odaklanmak için kasamı satarken, toplu olarak sattım ve kulaklıkta buna dahildi. Gene olsa gene Zero tercih ederdim ama artık FPS oyunları oynamadığım ve bilgisayar başında vaktim çok kalmadığı için gerek duymadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı