Sennheiser PC38X vs Game One/Zero

Bütçe
4600
770 arkadaşımız Game Zero ile karşılaştırırsak hangisi öndedir sence. 990'ın yanına yaklaşamaz ikisi ama artık karar aşamasına geçiş yapmış bulunmaktayım.

Niyet eğer sadece ve sadece oyunda ses kasmak ise Game Zero derdim ben.
Fakat açık dünya oyun, sinematik deneyim, müzik, dizi falan da dahilse kesinlikle DT 770 PRO.

Niyet eğer sadece ve sadece oyunda ses kasmak ise Game Zero derdim ben.
Fakat açık dünya oyun, sinematik deneyim, müzik, dizi falan da dahilse kesinlikle DT 770 PRO.

Niyetim gaming evet ama açık dünya oyunda da güzel performans göstereceğini düşünüyorum + hobi olarak FL studio gibi şeylerde takılıyorum da onda da bir kötülüğünü göreceğini düşünmüyorum sizce de öyle mi?

Arkadaşlar sizce hangisi alınmalı? PC38X drop.com üzerinden vergilerle falan yüksek ihtimalle 5'e kadar yükselir diye düşünüyorum.

Ses kalitesine, temizliğine önem veren birisiyim ve artık ses kasmak için bazı Gaming'ler gibi boğuk bazıları gibi tiz yoğunluklu değil de Sennheiser, Audio Technica gibi mükemmel markaların ya Gaming modeli ya da stüdyo modellerine göz atıyorum.

Behringer UMC202HD ses kartına ve harici bir mikrofona sahibim. Yani bana illa mikrofonlu kulaklık önermenize gerek yok sadece kulaklık olursa da olur.
Harici mikrofon varsa Pc38x yerine Hd560S de alabilirsiniz.

Hocam peki dt 900 pro x mi 990 pro mu sizce?

Bence DT 900 Pro X. Yer yer gerilemeler var fakat hem daha az güç istiyor telefonda vs kullanması daha kolay hem de tizler biraz daha dizginlenmiş.

900 Pro X'de daha "smooth" bir tonalite yakalanmış.
Ama ille de sahne genişliği diyorsanız 990 daha doğru bir tercih olacaktır.

Niyetim gaming evet ama açık dünya oyunda da güzel performans göstereceğini düşünüyorum + hobi olarak FL studio gibi şeylerde takılıyorum da onda da bir kötülüğünü göreceğini düşünmüyorum sizce de öyle mi?

770 daha iyi bence senaryonuza göre. Dümdüz FPS oynayan birisi değilsiniz anlaşılan.

Bence DT 900 Pro X. Yer yer gerilemeler var fakat hem daha az güç istiyor telefonda vs kullanması daha kolay hem de tizler biraz daha dizginlenmiş.

900 Pro X'de daha "smooth" bir tonalite yakalanmış.
Ama ille de sahne genişliği diyorsanız 990 daha doğru bir tercih olacaktır.

770 daha iyi bence senaryonuza göre. Dümdüz FPS oynayan birisi değilsiniz anlaşılan.
yok hocam özür dilerim kendimi anlatamadım %80 fps oyuncusuyum yani bazen hikayeli oyun gireceğim derken kendimi R6'da buluyorum. o tarz bir insanım yani

Uygun fiyata bir tane bulabildim, o da biraz aşıyor ama bilemiyorum ne yapacağımı çok kararsız kaldırdı.. Benim için biraz fazla😄😄
Sarı sitede sıfır ilanlar var

yok hocam özür dilerim kendimi anlatamadım %80 fps oyuncusuyum yani bazen hikayeli oyun gireceğim derken kendimi R6'da buluyorum. o tarz bir insanım yani

Ben yanlış yorumlamış da olabilirim hocam kusura bakmayın.
Yani dediğim gibi konumlama için Game Zero. Diğer şeylerde DT 770 daha iyi.
Şayet arkadaşın dediği gibi bir 560s uydurabilirseniz devasa sahnesiyle hastası eder. Ayrıca açık kapsül olduğu için daha geç terleme yapar diğer ikisine göre. En iyi senaryo o olur fakat malum, ne kadar ekmek o kadar köfte.

Tüm seçenekleriniz iyi. Konuştuklarımız ışığında size en uyanı tercih edin ve arkanıza bakmayın. Opsiyonlarınız güzel. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

Uygun fiyata bir tane bulabildim, o da biraz aşıyor ama bilemiyorum ne yapacağımı çok kararsız kaldırdı.. Benim için biraz fazla😄😄

Beğenmeme olasılığınız sıfıra yakın. Ben şu ana dek 560s beğenmeyen bir tane insan görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı