Sennheiser PC38X vs Game One/Zero

Bütçe
4600
Hocam bu kulaklıklar ayrıca amfi/dac ister, 3-4bin lira civarı da ona bütçe ayırın.
Game zero da ister mi ? Z690 plus var anakart ddr5 iş görmez mi

Sesi her türlü kasarsın sorun yok da ilk aldığın halinde biraz çıplak kalıyor sesi. Ekolayzere çok iyi cevap veriyor ses hemen zenginleşiyor. Ayarlarsın kendine göre.
O çıplak sesle de oyunda işini görür de EQ ile daha da iyi oluyor bence.
3 bine buldum bitane alayım sence 3 bin nasıl

Game zero da ister mi ? Z690 plus var anakart ddr5 iş görmez mi

Anakart ses yonga setleri çok tel maşa oluyor. Maliyet düşürmek için tabiki. Alc1200 ve altındaki ses codeclerine amfi/dac şart bence. Sizin anakart tam emin olmamakla beraber alc887 diye biliyorum.

Anakart ses yonga setleri çok tel maşa oluyor. Maliyet düşürmek için tabiki. Alc1200 ve altındaki ses codeclerine amfi/dac şart bence. Sizin anakart tam emin olmamakla beraber alc887 diye biliyorum.
İnan hangisi var bilmiyorum iş görür mu acaba kulaklığı da 3 bine buldum alsam mı diye düşünüyorum

3 bin iyi bence gayet. Nerde buldunuz 3 bine?
Beslemede de anakartınız yeter. Aletin kendi üstünden de sesi artırmayı unutmayın yeterli.

Logonun altındaki yuvarlak ses seviyesini ayarlıyor. (Windows'un sesinden ayrı)

Dosya Ekleri

• 71efhzmpxul._sl1000_.jpg
    71efhzmpxul._sl1000_.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
3 bin iyi bence gayet. Nerde buldunuz 3 bine?
Beslemede de anakartınız yeter. Aletin kendi üstünden de sesi artırmayı unutmayın yeterli.

Logonun altındaki yuvarlak ses seviyesini ayarlıyor. (Windows'un sesinden ayrı)
Kanka ayarları seninle yapacağız insallah 😄 sen dedin diye bunu alacağım bakalım insallah cloud 2 den daha iyi olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı