Sensei Ten Mouse Tekerleği Yukarı Kaydırınca Aşağı Gidiyor

@MK061 hocam iyi gunler
Despec AŞ / Merkez Ofis
Adres
Ayazağa Mahallesi, Mimar Sinan Sokak No:21 Seba Office Boulevard, D Blok Kat: 1 Bölüm No: 9 Sarıyer, 34485 İstanbul

Telefon
0 (212) 331 24 24

Fax
0 (212) 289 13 91

info@despec.com.tr

ankara için bu adresı buldum da yarın arasam yardımcı olurlar değil mi?
Ankarada elden teslim edebilir miyim bilginiz var mı sizin süreciniz nasıl gelişti bende de mouse un kendı kendıne hareket etmesı sorunu var mouse u açmadım garantisi gitmesin diye, fatura garantı belgesı kutusu falan her sey var.

@MK061 hocam iyi gunler
Despec AŞ / Merkez Ofis
Adres
Ayazağa Mahallesi, Mimar Sinan Sokak No:21 Seba Office Boulevard, D Blok Kat: 1 Bölüm No: 9 Sarıyer, 34485 İstanbul

Telefon
0 (212) 331 24 24

Fax
0 (212) 289 13 91

info@despec.com.tr

ankara için bu adresı buldum da yarın arasam yardımcı olurlar değil mi?
Ankarada elden teslim edebilir miyim bilginiz var mı sizin süreciniz nasıl gelişti bende de mouse un kendı kendıne hareket etmesı sorunu var mouse u açmadım garantisi gitmesin diye, fatura garantı belgesı kutusu falan her sey var.
Size de iyi günler hocam. Ben aradığımda açmamışlardı mail yolladım. Kargo kodu verip ürünü nasıl kargolamam gerektiğini belirttiler. Siz gene de aramayı deneyin, açmazlarsa mail üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Ortak teslim noktası gibi bir nokta olduğunu düşünmüyorum. İstanbul'da ofislerine götüremeyecekseniz elden teslim seçeneğiniz muhtemelen olmaz. Size verecekleri kargo kodu ile adreslerine ücretsiz kargolayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı