Sepet nasıl?

Para koyacak bir para degilse, calisiyorsan sıkıntı yok. Istersen riske girip kış indirimlerini bekleyebilirsin o zamana kadar bazi oyunlar mena bolgesine uygun fiyat yapilandirmasina gidebilir. Ve gercekten de buyuk bir indirim olacak.

Şu anda çalışıyorum şu anda satın almamda herhangi bir sıkıntı olmayacaktır, sepetten hangi oyunlar acaba mena özel fiyatlandırma sonrası bu fiyatların altına düşebilir.
Days Gone kış indirimlerini bekleyip satın alabilirim.

Şu anda çalışıyorum şu anda satın almamda herhangi bir sıkıntı olmayacaktır, sepetten hangi oyunlar acaba mena özel fiyatlandırma sonrası bu fiyatların altına düşebilir.
Days Gone kış indirimlerini bekleyip satın alabilirim.
Hocam hic bilemeyiz. Dun mesela boyle bir hadise yasandi.
1700640559880.png

burada 9.25 idi. Yani;
1700640595941.png

Steam dolara gecmeden once 271 liraydi. Burada daha dusuk oldugu goruluyor. Sonra Steam işe uyandi yarim saat 1 saat icerisinde hemen 15 dolar yaptilar.

Hocam hiç bilemeyiz. Dun mesela boyle bir hadise yasandi.
Eki Görüntüle 2026148
Burada 9.25 idi. Yani;
Eki Görüntüle 2026150
Steam dolara gecmeden once 271 liraydi. Burada daha dusuk oldugu goruluyor. Sonra Steam işe uyandi yarim saat 1 saat icerisinde hemen 15 dolar yaptilar.

Days Gone beklemeye karar verdim, ilk defa BF oynayacak birisi olarak BF 5 Steam'de 4 dolara düşmüş sizce alınır mı?
EA Play'de oyunları daha uygun fakat bütün oyunlarımı şu ana kadar Steam'de topladım BF için bozmak istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı