Steam Sepetimdeki hangi oyunları almalıyım?

1 yıllık gamepass + spiderman aynı fiyat ediyor aşağı yukari

Farm Manager'ı önermem çünkü optimizasyon ve oynanış hataları var. Daha önce Farming Simulator oynadıysanız, bu oyundan zevk alamayabilirsiniz.

Conan exiles DLC'si yerine V Rising alabilirsin aynı tür oyunlar.

300 TL'ye Spider-Man almazdım ben olsam.

150 TL'ye Sekiro alıp yanına da Horizon Zero Dawn falan sıkıştırabilirsib.

Conan exiles DLC'si yerine V Rising alabilirsin aynı tür oyunlar.

300 TL'ye Spider-Man almazdım ben olsam.

150 TL'ye Sekiro alıp yanına da Horizon Zero Dawn falan sıkıştırabilirsib.
V Rising var ve saatlerce severek oynadım. Horizon da tam bana hitap etmiyor. Sekiro da zor oyun. Hiç souls türünü sevmiyorum.
Spidermani zaten almaktan vaz geçmiştim.
Conanı almamda ki sebeb hayatta kalma oyunu olduğu içindi. Ark gibi bir şey düşünüyorum ama eğer oyun böyle değilse onu almam. Yine cevaplar için teşekkürler

Farm Manager'ı önermem çünkü optimizasyon ve oynanış hataları var. Daha önce Farming Simulator oynadıysanız, bu oyundan zevk alamayabilirsiniz.
Cities skylines, tropico vb şehir inşa etme ya da bir şeyler inşa etme ve yönetme oyunlarını seviyorum. Yorumlarına baktığımda olumlu yorumlar fazlaydı. Daha önce farm sim. oynamadım.

Zor şeyler sevmiyorsan Bannerlord, Fallout 4, Skyrim önerebilirim, Rogue like seversen isaac falan var.

1 yıllık gamepass + spiderman aynı fiyat ediyor aşağı yukari
Spidermani almaktan vaz geçtim ancak 1 yıllık gamepass de almak ne kadar mantıklı emin değilim özellikle benim için.
Herkes gibi ben de starfield ve Cities skylines 2 yi çok bekliyorum ve oynamak istiyorum zaten alırsam da bu ikisi için alacaktım ancak benim sistem bu oyunlar için yetmeyebilir.
4 VRAM ekran kartı 5600h ve 16 ram ile oynayacağımı düşünmüyorum. Gamepass de ki birçok oyunda zaten daha önce ya oynadım ya da Steam hesabım da vardı. Muhtemelen alırsam 6 aylık alacağım.

Zor şeyler sevmiyorsan Bannerlord, Fallout 4, Skyrim önerebilirim, Rogue like seversen isaac falan var.
Fallout 4 için yorumlar çok dengeli ya. Hikayeli RPG tarza oyunları severim ancak daha önce Fallout hiç oynamadım. New Vegas en iyisi deniyor ancak o da eski bir oyun ve grafikleri çok iyi gelmedi bana. Bir de tr yama da kurulmuyor. Fikrim değişirse Fallout 4 alabilirim. Teşekürler yine de.

Çok takma kafaya Skyrim'in nukleer ortamda geceni gibi Fallout 4 evet New Vegas en iyi deniliyor fakat RPG olarak en iyisi o diger konularda Fallout 4 daha iyi bir denge kurmuş.

Fiyatı artmamış olsa Cyberpunk 2077 de alınabilir ama unlucky.

Gow, c2077, rdr2, uncharted daha önce zamlanmadan almıştım. Bu konu şanslıyım şükür ki

Önerim Spiderman almaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…