Seriden bağımsız Witcher 3 oynanır mı?

Merhaba. Witcher serisinin hiçbir oyununu oynamadım. Witcher 3'ü oynamayı düşünüyorum fakat hikayeyi hiç bilmiyorum. Sadece Witcher 3'ü oynayarak keyif alabilir miyim?
Hocam ben oynadım gayet zevk veriyor. Hatta ilk oynayışım kötü sonla bitti o yüzden 1 kez daha bitirdim.

Merhaba. Witcher serisinin hiçbir oyununu oynamadım. Witcher 3'ü oynamayı düşünüyorum fakat hikayeyi hiç bilmiyorum. Sadece Witcher 3'ü oynayarak keyif alabilir miyim?
Withcer 1 beni sarmadı şuan direkt 2'ye geçesim var hiç güzel değil ilk başlarda aşırı sıkıyor atmosfer falan.

Oynanır ama halihazırda bir çok Türkçe olarak 1. ve 2. oyunun hikayesinin özet geçildiği videolar var, onları izlesen en azından bilgi sahibi bir şekilde başlarsın oyuna.

Witcher evreninin olayını Witcher 3 ile asla anlayamazsınız. Zevk almasına alırsınız da önceki oyunları bilirseniz 2 kat daha fazla alırsınız. Bu arada Witcher 2 oynamanızı tavsiye ederim. Harbiden çok iyi oyun. Özellikle dünyasındaki samimiyet, grafiklerin tatlılığı falan Witcher 3'ten daha iyi olabilir bazı kişiler için.
Benim düşüncem şu yönde: 1. oyunun hikayesini öğrenin. 2 ve 3'ü oynayın.

Amacınız hikayeyi her yönüyle öğrenmekse oyunlardan önce kitapları dahi okumak gerekiyor bana göre. Sadece oyun ve oynanış odaklıysanız üçüncü oyundan da başlanabilir tabii, zorla bir şey yapmanın manası yok. Yine de en azından ikinci oyunu oynamanızı tavsiye ederim, gayet güzel bir oyun çünkü.

1. ve 2. oyun hakkında bilgi sahibi olmadan direkt 3'e başlarsan ana hikayeden hiçbir şey anlamazsın. En azından karakterleri tanımak ve fikir sahibi olmak adına ilk iki oyunun özet videolarını izleyebilirsin. 3. oyunu oynadıktan sonra 1 ve 2 çok basit kalıyor çıkış yılları gereği oynanış vs. olarak.

Witcher evreninin olayını Witcher 3 ile asla anlayamazsınız. Zevk almasına alırsınız da önceki oyunları bilirseniz 2 kat daha fazla alırsınız. Bu arada Witcher 2 oynamanızı tavsiye ederim. Harbiden çok iyi oyun. Özellikle dünyasındaki samimiyet, grafiklerin tatlılığı falan Witcher 3'ten daha iyi olabilir bazı kişiler için.
Benim düşüncem şu yönde: 1. oyunun hikayesini öğrenin. 2 ve 3'ü oynayın.
Evet böylesi çok daha iyi olur 2. oyun bana göre harika bir oyun ki seve seve 2. oyunu bitirdikten sonra Wild Hunt gibi bir şahesere geçince insanın ağlayası geliyor.

Evet böylesi çok daha iyi olur 2. oyun bana göre harika bir oyun ki seve seve 2. oyunu bitirdikten sonra Wild Hunt gibi bir şahesere geçince insanın ağlayası geliyor.

Ben direkt 3'le girmek gibi bir hata yaptım. 30 saat oynadıktan sonra birçok şeyi anlamayınca eski oyunları oynamak geldi aklıma. 1'in hikayesini izledim. 2'yi oynuyorum şu an. Yarısında falanım. Sınav haftasından dolayı oynayamıyorum hiç bu aralar. Ama o Letho'yu bulduğum yerde geberticem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı