Merhaba. Witcher serisinin hiçbir oyununu oynamadım. Witcher 3'ü oynamayı düşünüyorum fakat hikayeyi hiç bilmiyorum. Sadece Witcher 3'ü oynayarak keyif alabilir miyim?
Hocam ben oynadım gayet zevk veriyor. Hatta ilk oynayışım kötü sonla bitti o yüzden 1 kez daha bitirdim.Merhaba. Witcher serisinin hiçbir oyununu oynamadım. Witcher 3'ü oynamayı düşünüyorum fakat hikayeyi hiç bilmiyorum. Sadece Witcher 3'ü oynayarak keyif alabilir miyim?
Withcer 1 beni sarmadı şuan direkt 2'ye geçesim var hiç güzel değil ilk başlarda aşırı sıkıyor atmosfer falan.Merhaba. Witcher serisinin hiçbir oyununu oynamadım. Witcher 3'ü oynamayı düşünüyorum fakat hikayeyi hiç bilmiyorum. Sadece Witcher 3'ü oynayarak keyif alabilir miyim?
Evet böylesi çok daha iyi olur 2. oyun bana göre harika bir oyun ki seve seve 2. oyunu bitirdikten sonra Wild Hunt gibi bir şahesere geçince insanın ağlayası geliyor.Witcher evreninin olayını Witcher 3 ile asla anlayamazsınız. Zevk almasına alırsınız da önceki oyunları bilirseniz 2 kat daha fazla alırsınız. Bu arada Witcher 2 oynamanızı tavsiye ederim. Harbiden çok iyi oyun. Özellikle dünyasındaki samimiyet, grafiklerin tatlılığı falan Witcher 3'ten daha iyi olabilir bazı kişiler için.
Benim düşüncem şu yönde: 1. oyunun hikayesini öğrenin. 2 ve 3'ü oynayın.
Evet böylesi çok daha iyi olur 2. oyun bana göre harika bir oyun ki seve seve 2. oyunu bitirdikten sonra Wild Hunt gibi bir şahesere geçince insanın ağlayası geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.