Series S 1TB çıktı!

Xbox Series S sahibiyim model yukseltme gibi bir sansim var onu da iyi degerlendirmak istiyorum.

Gordum hocam 470 TL'den 630 TL gibi bir fiyata cikiyor galiba %30, 35 gibi bir zamdan sonra.

Game Pass yaninda bir şey degil hocam o

Xbox Series S sahibiyim model yukseltme gibi bir sansim var onu da iyi degerlendirmak istiyorum.
Hocam xbox series s ile series x arasında sadece 4k çözünürlük var başka birşey yok çünkü series x'e hangi oyun çıkıyorsa series s'ye de gelecek microsoft'un kuralı bu o yüzden baldurs gate 3 xbox'a geç gelecek.

Hiç gerek yok bence zaten berbat bir oyun nesli geçiriyoruz 1080p 60 sizi idare eder series s diğer nesil en iyi konsolla 4k 60 oynarsınız.

Hiç gerek yok bence zaten berbat bir oyun nesli geçiriyoruz 1080p 60 sizi idare eder series s diğer nesil en iyi konsolla 4k 60 oynarsınız.
Diğer nesilde konsollar kaç TL olur onu bile bilmiyoruz yeni çıkan series s 21 bin TL siz düşünün artık.

Tasarımına aşığım da, Bir Blu-Ray ve 1TB lansman depolaması beklerdim. He birde 1080p Native olsa tadından yenilmez konsol. (Forumda yeniyim selamınızı alırım)

Series X'in bir artısı daha var. Xbox one oyunları Series S'te One S grafikleriyle çalışıyor. Buda çoğu oyunda çamur grafik 900p görüntüye neden oluyor. Series X ise One X çözünrlüğünde 4K yüksek ayarlarda çalışıyor. Sadece iki konsolda Rdr 2 görüntü kalitesi farkından bile anlaşılıyor. Bende 1 sene kullandıktan sonra Series X'e geçeceğim.

Bu Baldur's Gate 3 olayı yüzünden Series S'den nefret ediyorum. Series X kullanıcısı olarak Series S kullananlara zengin züppelerin yaptığı gibi nefret kusmaya başladım. Şaka bir yana Microsoft bu konsoldan para kaldıracağım derken Series X sahiplerini unuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…