Series S 1TB çıktı!

Hocam bu arada 6 Eylül'de PS plusa zam gelecek yani 6 Eylül'den önce 2-3 yıllık PS Plus alın.

Evet biraz bütçe meselesi var ama PS exc oyun için net alınır attığım linkte PS Plus'ın içindeki oyunları görebilirsiniz hoşunuza gitmezse Xbox'a bakın.

Xbox Series S sahibiyim model yukseltme gibi bir sansim var onu da iyi degerlendirmak istiyorum.

Gordum hocam 470 TL'den 630 TL gibi bir fiyata cikiyor galiba %30, 35 gibi bir zamdan sonra.

Game Pass yaninda bir şey degil hocam o 😅

Xbox Series S sahibiyim model yukseltme gibi bir sansim var onu da iyi degerlendirmak istiyorum.
Hocam xbox series s ile series x arasında sadece 4k çözünürlük var başka birşey yok çünkü series x'e hangi oyun çıkıyorsa series s'ye de gelecek microsoft'un kuralı bu o yüzden baldurs gate 3 xbox'a geç gelecek.

Hocam xbox series s ile series x arasında sadece 4k çözünürlük var başka birşey yok çünkü series x'e hangi oyun çıkıyorsa series s'ye de gelecek microsoft'un kuralı bu o yüzden baldurs gate 3 xbox'a geç gelecek.
Series X'in bir artısı daha var. Xbox one oyunları Series S'te One S grafikleriyle çalışıyor. Buda çoğu oyunda çamur grafik 900p görüntüye neden oluyor. Series X ise One X çözünrlüğünde 4K yüksek ayarlarda çalışıyor. Sadece iki konsolda Rdr 2 görüntü kalitesi farkından bile anlaşılıyor. Bende 1 sene kullandıktan sonra Series X'e geçeceğim.

Bu Baldur's Gate 3 olayı yüzünden Series S'den nefret ediyorum. Series X kullanıcısı olarak Series S kullananlara zengin züppelerin yaptığı gibi nefret kusmaya başladım. Şaka bir yana Microsoft bu konsoldan para kaldıracağım derken Series X sahiplerini unuttu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı