Evet ama yakında GTA 6 çıkacak ve Series S yüzünden ertelenirse işte o zaman Series X kullanıcıları konsolu çöpe falan atar herhalde![]()
zengin işi diye ve oyunları pahalı diye arkadaş ps5 almasın mı anlamadım. Herşey oyun fiyatları değil ki.zengin işidir
Hocam biz burda series s'ye laf atmıyoruz microsoft'a kızıyoruz.Taş yerinden oynasa suçlu series s.![]()
Herşey oyun fiyatları türkiyedesin sen avrupada değil.zengin işi diye ve oyunları pahalı diye arkadaş ps5 almasın mı anlamadım. Herşey oyun fiyatları değil ki.
PS5 zengin işidir 1500 TL Spider-Man 2 PS Plus ne zaman gelir belli değil.
Zengin işi diye ve oyunları pahalı diye arkadaş PS5 almasın mı anlamadım. Her şey oyun fiyatları değil ki.
Hocam biz burada Series S'ye laf atmıyoruz Microsoft'a kızıyoruz.
Yani şunu demeye çalışıyorum tamam oyun fiyatları ps tarafında pahalı ama xbox'a özel çok fazla oyun yok.Herşey oyun fiyatları türkiyedesin sen avrupada değil.
Zengin işi diye ve oyunları pahalı diye arkadaş PS5 almasın mı anlamadım. Her şey oyun fiyatları değil ki.
Hocam biz burada Series S'ye laf atmıyoruz Microsoft'a kızıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.