Series S alınır mı?

860822

Picopat
Genelde eski oyunlar oynuyorum. 1080p 144Hz ekranda kullanırım alırsam. PC gibi server browserdan değil de direkt matchmaking sistemi olduğu için Xbox almayı düşünüyorum. Kollarda titreşim var mı PS3 gibi ateş edince vurulunca titriyor mu? Hep bilgisayar kullanmış biri alışabilir mi? Zevkli mi? 1080P'de net ve kasmadan çalışır mı?

Genelde eski oyunlar oynuyorum. 1080p 144Hz ekranda kullanırım alırsam. PC gibi server browserdan değil de direkt matchmaking sistemi olduğu için Xbox almayı düşünüyorum. Kollarda titreşim var mı PS3 gibi ateş edince vurulunca titriyor mu? Hep bilgisayar kullanmış biri alışabilir mi? Zevkli mi? 1080P'de net ve kasmadan çalışır mı?

Kollarında titreşim var hocam gayet ergonomik bende sizin gibi hep bilgisayardan oyun oynardım ama Xbox'ın gamepadıne hemen alıştım. Call of Duty Fortnite gibi oyunlarda 120 FPS veriyor 1080p de üzmez ben kullanıyorum gayet memnunum tek sıkıntı 500GB olması alacaksanız 1TB'lık versiyonunu alın bence.

Kollarında titreşim var hocam gayet ergonomik bende sizin gibi hep bilgisayardan oyun oynardım ama Xbox'ın gamepadıne hemen alıştım. Call of Duty Fortnite gibi oyunlarda 120 FPS veriyor 1080p de üzmez ben kullanıyorum gayet memnunum tek sıkıntı 500GB olması alacaksanız 1TB'lık versiyonunu alın bence.
Hocam kablolu kulaklık kontrolcüden mi bağlanıyor? Kontrolcünün kendisi kablolu yapılıyor mu yoksa sadece kablosuz mu kullanılıyor?

Hocam kablolu kulaklık kontrolcüden mi bağlanıyor? Kontrolcünün kendidi kablolu yapılıyor mu yoksa sadece kablosuz mu kullanılıyor?

Kablolu/Kablosuz kullanilabiliyor, kulaklık kablolu ise kontrolcu uzerinden baglaniyor. Bende size 1TB versiyonu oneririm cunku alan 512 GB degil 360GB civari.

Hocam kablolu kulaklık kontrolcüden mi bağlanıyor? Kontrolcünün kendisi kablolu yapılıyor mu yoksa sadece kablosuz mu kullanılıyor?

Evet kontRolcuye bağlaya biliyorsunuz kablolu kulaklığı. Kablosuz olarak da tüm kulaklıkları bağlayamıyorsunuz Xbox kontrolcüsü ile uyumlu olması lazım.

Evet kontrolcuye bağlaya biliyorsunuz kablolu kulaklığı. Kablosuz olarak da tüm kulaklıkları bağlayamıyorsunuz Xbox kontrolcüsü ile uyumlu olması lazım.

Kontrolcu uyumlulugu gerekiyor mu bilmiyorum ama Bluetooth veya USB uzerinden baglanti yapiliyor. Denemedim ben hiç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı