Series S alınır mı?

hartwell2707

Hectopat
Daha fazla  
Aslında şu anki bütçem hem PS5 hem de Series X almaya yetiyor ama neredeyse iki katı para ediyor. Bende bütçemi düşündüğümden dolayı Series S daha mantıklı geldi. Sorum şu: Sene 2025'te hâlâ Series S alınır mı? Hayatım boyunca ne yüksek sistemli laptopum ne de sistemim olduğundan dolayı yüksek grafiklere alışık değilim. Series S'te 30 FPS oyun keyfine doyabilir miyim yoksa illallah getirir mi?
Vaktimin çoğunu FIFA'da geçireceğim ancak, o zaman canım ne isterse onu oynamak isterim acaba açar mı, düzgün oynatır mı diye de derdimin olmasını istemiyorum.

Aslında şu anki bütçem hem PS5 hem de Series X almaya yetiyor ama neredeyse iki katı para ediyor. Bende bütçemi düşündüğümden dolayı Series S daha mantıklı geldi. Sorum şu: Sene 2025'te hâlâ Series S alınır mı? Hayatım boyunca ne yüksek sistemli laptopum ne de sistemim olduğundan dolayı yüksek grafiklere alışık değilim. Series S'te 30 FPS oyun keyfine doyabilir miyim yoksa illallah getirir mi?

Bilgisayar alman daha makul olut bence. Hem ileride güncellemek istediğinde rahat güncellersin hem günlük işlerini de halledebilirsin.

Bilgisayar alman daha makul olut bence. Hem ileride güncellemek istediğinde rahat güncellersin hem günlük işlerini de halledebilirsin.
Şuanda aktif olarak bi officebook tarzında bir laptopum var,bütçemde biraz laptop için kısıtlı 32-35 arası falan bu yüzden gündelik işlerimi laptoptan halledip oyun keyfini ise konsolda yaşamak nasıldır? Yoksa illa laptop kovala mı dersin.

Şu anda aktif olarak bir officebook tarzında bir laptopum var, bütçemde biraz laptop için kısıtlı 32-35 arası falan bu yüzden gündelik işlerimi laptoptan halledip oyun keyfini ise konsolda yaşamak nasıldır? Yoksa illa laptop kovala mı dersin.

Ne tarz oyunlar oynuyorsun? İnternet bağlantı kaliten nasıl?

Öyle diyorsunda 10-12K'ya alacağı hangi PC, Series S kadar stabil çalışıp performans verecek, çok alakasız şeyler.

Buna itirazım yok ama Series S'te de gündelik işlerini halledemez ki bunu elinde bir cihaz olmadığını varsayarak söylemiştim.

Laptop için kötü TV(konsol) için iyi. Kısaca modem salonda, odamla da aramda mesafe var

Rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız GeForce NOW alabilirsiniz diyecektim ama internet kaliteniz çok önemli. Onun haricinde en makul yol Series S. 30FPS olması gözünüzü korkutmasın. Bu nesle kadar konsollar 30fpsti zaten.

Rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız GeForce NOW alabilirsiniz diyecektim ama internet kaliteniz çok önemli. Onun haricinde en makul yol Series S. 30FPS olması gözünüzü korkutmasın. Bu nesle kadar konsollar 30fpsti zaten.

Ustam dün odamda laptopumda denedim GeForce NOW'u, bayağı berbat bir performans aldım :(

şuanda gamepass oyunlarına göz atarken fc26 gözüküyor acaba yine 10 saatle sınırlı mı yoksa sınırsız mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı