Series S nereden alınmalı?

Umarım ss in 320 GB olduğunu ve 3 4 oyun indirince dolacağını biliyorsunuzdur. 700 800 TL 1 tb hdd için 1700 1800 TL de 1 tb ssd için ek ücret çıkıyor. Ki series s in en büyük özelliği hızlı olması yani hdd takmak pek anlamlı olmuyor. Ekstradan 1.700 TL ssd almalısınız ki buda en kötü trendyol dan alırsanız ssd ile birlikte 8500 TL ye çıkıyor.
Biliyorum hocam oynuycagim 2-3 oyun var FIFA GTA falan yani

Umarım ss in 320 GB olduğunu ve 3 4 oyun indirince dolacağını biliyorsunuzdur. 700 800 TL 1 tb hdd için 1700 1800 TL de 1 tb ssd için ek ücret çıkıyor. Ki series s in en büyük özelliği hızlı olması yani hdd takmak pek anlamlı olmuyor. Ekstradan 1.700 TL ssd almalısınız ki buda en kötü trendyol dan alırsanız ssd ile birlikte 8500 TL ye çıkıyor.
Bide normal HDD xs oyunları açmıyor sadece xs ibaresi olmayan oyunları ve depolama olarak kullanabilirsiniz.

Hocam yeni nesil olsun diyemi series s alıyorsunuz yeni nesli takıntınız yoksa xbox one bakın zaten fifa gibi oyunlar 2 sene daha gelir eski nesillere 3000 4000 tlye one 1 tb bulabilirsiniz
Hocam yeni nesil diye beni bi 4-5 yıl götürsün xbox one de gta5 falan ara ara fps falan düşüyormuş bi üstü olsun sağlam olsun

Hocam yeni nesil diye beni bi 4-5 yıl götürsün xbox one de gta5 falan ara ara fps falan düşüyormuş bi üstü olsun sağlam olsun
Yeni nesil almak bence de daha mantıklı en az 6-7 sene daha destek kesilmez ve oyunlar ona daha optimize çıkar. Ama ben hala bi 2. ellere göz atmanızı öneririm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı