Jdixmekzodn
Centipat
8700 gibi uçuk fiyatlara tr garantisi bile olsa alınmaz. Ediceği Max 6 bin lira. Bana sorar sanız 2. El tr garantili satılıyor 5-6 bin arası 1.5 1 yıl garantili temiz bulup alın.
Biliyorum hocam oynuycagim 2-3 oyun var FIFA GTA falan yaniUmarım ss in 320 GB olduğunu ve 3 4 oyun indirince dolacağını biliyorsunuzdur. 700 800 TL 1 tb hdd için 1700 1800 TL de 1 tb ssd için ek ücret çıkıyor. Ki series s in en büyük özelliği hızlı olması yani hdd takmak pek anlamlı olmuyor. Ekstradan 1.700 TL ssd almalısınız ki buda en kötü trendyol dan alırsanız ssd ile birlikte 8500 TL ye çıkıyor.
Hocam yeni nesil olsun diyemi series s alıyorsunuz yeni nesli takıntınız yoksa xbox one bakın zaten fifa gibi oyunlar 2 sene daha gelir eski nesillere 3000 4000 tlye one 1 tb bulabilirsinizBiliyorum hocam oynuycagim 2-3 oyun var FIFA GTA falan yani
Bide normal HDD xs oyunları açmıyor sadece xs ibaresi olmayan oyunları ve depolama olarak kullanabilirsiniz.Umarım ss in 320 GB olduğunu ve 3 4 oyun indirince dolacağını biliyorsunuzdur. 700 800 TL 1 tb hdd için 1700 1800 TL de 1 tb ssd için ek ücret çıkıyor. Ki series s in en büyük özelliği hızlı olması yani hdd takmak pek anlamlı olmuyor. Ekstradan 1.700 TL ssd almalısınız ki buda en kötü trendyol dan alırsanız ssd ile birlikte 8500 TL ye çıkıyor.
8399 lira hocam pahalınethouse.com.tr alın Microsoft'un resmi Türkiye satıcısıdır.
Bunu bilmiyordum ama benim dediklerim Hdd ler usb bağlantılı taşınabilen hdd ler yine teşekkürlerBide normal HDD xs oyunları açmıyor sadece xs ibaresi olmayan oyunları ve depolama olarak kullanabilirsiniz.
Hocam yeni nesil diye beni bi 4-5 yıl götürsün xbox one de gta5 falan ara ara fps falan düşüyormuş bi üstü olsun sağlam olsunHocam yeni nesil olsun diyemi series s alıyorsunuz yeni nesli takıntınız yoksa xbox one bakın zaten fifa gibi oyunlar 2 sene daha gelir eski nesillere 3000 4000 tlye one 1 tb bulabilirsiniz
Xbox one x de fps düşüşü olmaz 4k konsoldur one s ve one da düşüş olur. Ama yine size kalmış. İyi günlerHocam yeni nesil diye beni bi 4-5 yıl götürsün xbox one de gta5 falan ara ara fps falan düşüyormuş bi üstü olsun sağlam olsun
Yeni nesil almak bence de daha mantıklı en az 6-7 sene daha destek kesilmez ve oyunlar ona daha optimize çıkar. Ama ben hala bi 2. ellere göz atmanızı öneririmHocam yeni nesil diye beni bi 4-5 yıl götürsün xbox one de gta5 falan ara ara fps falan düşüyormuş bi üstü olsun sağlam olsun
Evet benim bahsettiğim de harici hddler. Xs oyunlarını oynamak için kendi özel yapım SSD si var ama çok pahalı konsol fiyatına.Bunu bilmiyordum ama benim dediklerim Hdd ler usb bağlantılı taşınabilen hdd ler yine teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.