Series S vs Series X vs PS5 Slim vs deck OLED vs ROG Ally

Evet Steam Deck el konsolları arasında en optimize olan olabilir ama oyundan oyuna göre değişir ve Steam dışı oyun oynamak istediğiniz zaman sıkıntı çıkacaktır, Steam dolara geçtiği için masraflı olacaktır, eğer sıfırdan bir hesap dizecekseniz Epic Games veya Game Pass öneririm.
Steam Kütüphanemde yüzlerce oyun var Epic'te de ortalama 70-80 oyun var bedavalar dışında onun için ALLY beni daha çok çekiyor ama dediğim gibi Windows alt yapısı gerçekten dedikleri kadar sıkıntılı mı?

Seneye kadar fiyatlar yükseleceği için şu an almayı planlıyorum 51K-55K bütçem var ve zaten bunun yarısı S23 FE'ye gidecek birazı Moondrop Chu-II alacağım geri kalanı da bana oyun açısından sıkıntı ettirmeyecek bir platforma ihtiyacım var.

Epic Games'ten alabilirsin, gerçi onlarda dolara geçecek gibiler, ama yaza yaklaştığımız için Steam yaz indiriminde güzel oyunlar alabilirsiniz.

PS5 kullanıcısı olarak PS+ üyelikleri aşırı derecede anlamsız bir fiyatı var. Aynı şekilde oyunların da aşırı derecede fiyatı var. Örnek verecek olursam F1-24 standart sürümü 70 dolar. Kurdan hesaplayınca düz hesap 2.2K gelir. Fakat PS Store'de ki fiyatı 2.9k. Yani PS5'in tek eksisi Store diyebilirim

Tamamen Windows kaynaklı sorunlar değil ancak Steam'ın kendi OS i daha stabil.
Steam güven konusunda gerçekten çok öne çıkıyor bu sebepten dolayı.
PS5 kullanıcısı olarak PS+ üyelikleri aşırı derecede anlamsız bir fiyatı var. Aynı şekilde oyunların da aşırı derecede fiyatı var. Örnek verecek olursam F1-24 standart sürümü 70 dolar. Kurdan hesaplayınca düz hesap 2.2K gelir. Fakat PS Store'de ki fiyatı 2.9k. Yani PS5'in tek eksisi Store diyebilirim
Sizce sadece PS+ alarak tadı çıkar mı?

Steam Kütüphanemde yüzlerce oyun var Epic'te de ortalama 70-80 oyun var bedavalar dışında onun için ALLY beni daha çok çekiyor ama dediğim gibi Windows alt yapısı gerçekten dedikleri kadar sıkıntılı mı?

Sürekli sıkıntı çıkarmıyor ama kusursuz diyemem, ama Steam dışı oyunlarda oynayacaksan tabii ki de ROG.

Epic Games'ten alabilirsin, gerçi onlarda dolara geçecek gibiler, ama yaza yaklaştığımız için Steam yaz indiriminde güzel oyunlar alabilirsiniz.
Steam açısından arkadaş kitlem sayesinde sıyırabiliyorum bir oyuna 3-4 kişi ortak girip hepimiz oynayabiliyoruz derdim olmuyor fiyat açısından.

Sürekli sıkıntı çıkarmıyor ama kusursuz diyemem, ama Steam dışı oyunlarda oynayacaksan tabii ki de ROG.
EPIC kütüphanemde Steam'de olmayan oynamak istediğim oyunlar da var zamanında yatırım olarak binlerce lira baymışımdır iki platforma da şu anda iki platformunda oyunlarının fiyat toplamı 30-40K ediyor gerçekten iğrenç bir kur.

Steam açısından arkadaş kitlem sayesinde sıyırabiliyorum bir oyuna 3-4 kişi ortak girip hepimiz oynayabiliyoruz derdim olmuyor fiyat açısından.

Epic kütüphanemde Steam'de olmayan oynamak istediğim oyunlar da var zamanında yatırım olarak binlerce lira baymışımdır iki platforma da şu anda iki platformunda oyunlarının fiyat toplamı 30-40K ediyor gerçekten iğrenç bir kur.

Bu arada sadeec ROG Ally değil, Ayaneo diye bir marka var onlarda bu tarz el konsolu üretiyor ve bildiğim kadarıyla onların bazı modelleri ROG'dan veya MSI'dan daha iyi onları da incelemeni öneririm.

Steam güven konusunda gerçekten çok öne çıkıyor bu sebepten dolayı.

Sizce sadece PS+ alarak tadı çıkar mı?

Yani bende PS+ olmadığı için bir eksiğini hissetmiyorum. Çünkü Online oyunlarda pek takılmıyorum sadece şu aralar xdefiant takılıyorum oda ücretsiz olduğu için. Yani kısaca Online oyunlarla pek alakan yoksa sadece hikaye tabanlı seviyorum diyorsan alsan da almasan da bir eksiğini hissetmezsin

Rog ally önerimdir çünkü parçalarını yükseltebilirsiniz, ps ve xbox dan daha fazla oyuna erişim sağlarsınız, portatifdir ve kalitelidir.

Bu arada sadeec ROG Ally değil, Ayaneo diye bir marka var onlarda bu tarz el konsolu üretiyor ve bildiğim kadarıyla onların bazı modelleri ROG'dan veya MSI'dan daha iyi onları da incelemeni öneririm.
Çok iyi bir konsol evet ama fiyat olarakta TR desteği yok diye biliyorum ve nerdiyse 2 katı fiyatı.

Rog ally önerimdir çünkü parçalarını yükseltebilirsiniz, ps ve xbox dan daha fazla oyuna erişim sağlarsınız, portatifdir ve kalitelidir.
Parça yükseltmekten kastınız nedir çok merak ettim hiç duymamıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı