Series X alınır mı?

DarkCrystalTR

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Xbox Series X veya S kullanan, deneyimleyen arkadaş varsa performansı, kalitesi nasıl? Yoksa 4K 55 inç TV için Series S daha mı uygundur?

Merhaba, 4K için Series X kesinlikle daha doğru bir karar olacaktır.

Ekran görüntüsü 2022-09-06 160039.png

Sağ olun. Peki Game Pass alınınca Game Pass'ten istediğin oyunu mu indiriyorsun yoksa tüm oyunlar bulut gibi bir yerden erişilip mi oynanıyor?

Series X kullanıcısıyım. İmkanınız varsa kesinlikle Series X almalısınız. Hem sessiz hem çok serin bir konsol. 4K televizyon içinde oldukça idealdir. Eğer kullandığınız televizyon HDMI 2.1 destekliyorsa 60 FPS yukarısında görüntüleri de alabilirsiniz.

Series S den series X e geçtim 1080pde bile grafik farkı cidden gözle görülür derece de fazla lâkin benim konsol ile aramda 1 metre mesafe var dönüşünü duyuyorum özellikle gece hiç ses yokken daha net duyuluyor fan sesi normal midir değil midir bilmiyorum ama 16 ay daha garantisi var performansta gram sorunu yok normalse kullanan biri cevaplarsa iyi olur

Series S'den Series X'e geçtim 1080P'de bile grafik farkı cidden gözle görülür derece de fazla lâkin benim konsol ile aramda 1 metre mesafe var dönüşünü duyuyorum özellikle gece hiç ses yokken daha net duyuluyor fan sesi normal midir değil midir bilmiyorum ama 16 ay daha garantisi var performansta gram sorunu yok normalse kullanan biri cevaplarsa iyi olur.

Normal olmayan bir ses varsa yıldız tornavida ile fana bastırmayı deneyebilirsin ben öyle düzeltmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı