CS 2 FACEIT başlanmalı mı?

Kimse öyle bir muamele yapmadı sadece sizi faceitten para kazanma konusunda uyardık. Beni FACEIT'e başladığımda kimse uyarmamıştı böyle.

Amacımın FACEIT'e başlamak olduğunu belirttim konunun başında ve sonuna premium alınırsada kar ettirirmi mantıklı mı diye soru ekledim fakat siz sanki para için başlıyormuşum gibi para kafasıyla girmeyin falan yazmanız rahatsız etti neyse uzatmayalım yine de teşekkürler.

Faceitten maç kazanıp puan kasıp para kazanma devri 4 sene önce gelen o güncellemeden sonra bitti. Şu an aylık 600 küsür maç atmanız lazım o görevlerin tamamını yapabilmek için. Bunları yaptıktan sonra elinize 70 dolarlık bir bıçak ve 60k faceit puanı gibi komik sayıyı veriyorlar.

Normal oynamak içinse eğer halihazırda 10 level değilsen yükselmek aşırı zor. Gerçi ben 2 hesabı sıfırdan 2200 elo yaptım halihazırda da 2500 elo hesabım var. En son 1 sene önce oynadım faceit. Düşük elodan yüksek eloya çıkmak her ne kadar kolay gibi gözükse de zor niye çünkü takıma da düşük elo vercek. 4 lvl civarında takımdaki afk lar ayrı dert, mikrofonsuzlar ayrı dert, leaverlar ayrı dert ohoo. Hiç uğraşılmaz. Dene gör. Premium şart bu arada Premium maçlarda seçenek var +30 -30 yiyorsun normal maça göre. Ha bir de 10 lvl sin diyelim takıma 3 stack geliyor 2 si 5 lvl biri 10 lvl 10 lvl bunları taşımaya çalışıyor 5 lvl ler harbi rezalet oynuyor bottom fragger bomba atmayı falan bilmiyorlar sırf bunun yüzünden geçen sene 13-0 maç kaybetmiştim. Gerçekten oyunu oynayan bir iki kişi tanıdıgın yoksa bulaşılmaz. Faceit eskisi gibi değil. 6 sene önce güzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı