Series X Cyberpunk 2077 deneyimi nasıl olur?

DorukDoruk

Decapat
Arkadaşlar, bir yerde Cyberpunk'ın ileri nesil konsollar için çıktığını okudum. Doğruluk payı var mıdır? Series X'de akıcı bir şekilde oynayabilir miyim?
Eğer oynayabiliyorsam 4K performansı nasıl olur?

Görüntü kalitesi olarak sanırım Xbox One X gibi eski nesil konsollar ile aynı tek farkı 4K 60FPS olması diye biliyorum.

Arkadaşlar, bir yerde Cyberpunk'ın ileri nesil konsollar için çıktığını okudum. Doğruluk payı var mıdır? Series X'de akıcı bir şekilde oynayabilir miyim?
Eğer oynayabiliyorsam 4K performansı nasıl olur?

4K 60 FPS oynuyorum ancak grafikler kötü görünüyor. Son güncelleme ile biraz toparladılar ama şubatın sonuna kadar beklemeni tavsiye ederim. Ben 2 saat oynayıp bıraktım açıkçası güncellemelerden sonra oynayacağım.

CDPR Xbox ve PS için vakit ayıramadıklarını söylemişti. 1-2 incelemede de güzel olmadığını görmüştüm.

Ben ilk açtığımda şok oldum açıkçası oyun bildiğiniz bulanık görünüyor. Performans modunda da kalite modunda da aynı. 1.04 güncellemesi ile biraz netleşmiş ama sanki düşük ayarlarda oynuyormuşsun gibi. Beklemekte fayda var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı