Series X satıp PS5 alınır mı?

aahqt47763

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
2 yıl önce falan Xbox Series X almıştım, biraz oynadıktan sonra dolaba kaldırmıştım o zamandan beri dolapta duruyor süs gibi. Şimdi satmaya karar verip PS5 almayı düşünüyorum ancak hala tam emin değilim, çünkü ikisi de çok iyi konsollar ama benim Xbox'ı pek tercih etmeme sebebim PS5'te olup Xbox'ta olmayan oyunlar yüzünden. Örneğin Uncharted serisi mesela ben çok severim tekrar tekrar bitirmişliğim var. Siz ne düşünüyorsunuz?

2 yıl önce falan Xbox Series X almıştım, biraz oynadıktan sonra dolaba kaldırmıştım o zamandan beri dolapta duruyor süs gibi. Şimdi satmaya karar verip PS5 almayı düşünüyorum ancak hala tam emin değilim, çünkü ikisi de çok iyi konsollar ama benim Xbox'ı pek tercih etmeme sebebim PS5'te olup Xbox'ta olmayan oyunlar yüzünden. Örneğin Uncharted serisi mesela ben çok severim tekrar tekrar bitirmişliğim var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bütçe sorununuz yoksa kesinlikle geçilir. PS5 oyunlari inanilmaz pahali bu sizin icin önemsizse geçin. Xbox avantaji sadece GamePass.

Series X performans olarak PS5'ten güçlü bir cihaz yine de amaç Uncharted oynamak ise alınabilir.

PS5 oyunları aşırı pahalı, çoğu PS özel oyunu artık bilgisayara da geliyor bu sebeple PS konsolunun bir çekiciliği kalmadı.

Sistemin PC de oynamak için yeter mi bilmiyorum, yetmez dersen PS5 alınabilir ama oyunlar ciddi parlar vermen gerektiğini unutma derim.

Alabilirsin senin kararına kalmış. Fakat ps ve xbox game pass üyelikleri arasından en ekonomi olanı xbox. Bir de ps5 pro çıkacakmış bir süre sonra. Onu da bekleyebilirsin açıkçası.

Uncharted iyidir hoştur fakat illa özel oyunları için okadar para dökülmez.

Sadece PS5 özel oyunu olan benim bildiğim bir Spider-Man 2 bir de demon souls var. Diğer oyunların hepsi PS4'te de var. Hiç konsol sahibi olmasan belki düşünülebilir ama Series X satıp PS5 almak gerçekten mantıksız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı