Series X'in fiyatı düşer mi?

PS4 zamanında konsolu 2 yıl kullandıktan sonra tekrar aldığım fiyatın bir miktar üstünde satmıştım. Hem oynayarak vakit geçirdim hem birim olarak aynı fiyata satmıştım. Acaba ileride aynısını Series X için de yapabilir miyim diye düşünüyorum.

PS4 zamanında konsolu 2 yıl kullandıktan sonra tekrar aldığım fiyatın bir miktar üstünde satmıştım. Hem oynayarak vakit geçirdim hem birim olarak aynı fiyata satmıştım. Acaba ileride aynısını Series X için de yapabilir miyim diye düşünüyorum.
Satmasına satarsın da paranın değeri azaldığı için kârda olmuyorsun. Öyle de bir şey var.

Söz konusu elektronik ürünler olunca fiyatları dövizle çarpıldığı için inmesini beklemek pek makul olmuyor. Dönem dönem indirimlere denk geliyoruz ama bunları stok düşürmek olarak görüyorum. Haliyle yeniden stok durumu oluşacak bir ürünü pahalı almamak için hızlı hareket edin tabii.

Satmasına satarsın da paranın değeri azaldığı için kârda olmuyorsun. Öyle de bir şey var.
Biliyorum zaten birim olarak belirtmiştim orada. Psikolojik bir olay gibi bir şey bu :D Alım gücün düşüyor ama birim olarak arttığı için insanın içi ferahlıyor.

Satışlar Xbox One dönemindeki gibi giderse düşer. Yoksa zor. Bu gidişle sene sonuna kadar resmi fiyat 8999₺ olur. Resmi garantili alacaksanız 7500₺ den yakalamaya çalışın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı