Serin çalışan Gaming laptop

Asayiş Berkemal

Hectopat
Daha fazla  
7500-8000 TL bütçem var Monster kullandım aşırı ısınma problemi var iade edilecek ne önerirsiniz ısınmayan serin çalışan sıkıntı yaratmayacak bana lazım sürekli laptop elimin altında olması lazım sürekli servisle uğraşmak istemiyorum sıkıntı çıkartmayan laptop alabilir miyim 8000 TL'ye Monster dediğim gibi pek istemiyorum ya da alamıyosamda 8000 TL'ye olabildiğince sıkıntısız serin çalışan laptop önerir misiniz? Laptop diyorum masaüstüne girmeyin. Laptop lazım oluyor bana hangi markayı önerirsiniz kısaca en az problemli.
Performansı düşmeyen.

Makalemi okursan sevinirim inan 100 derece altı noramal ısı.

90 derece altı normal ısı.

MSI'ın bir modeli vardı sıcaklıklar 90 dereceyi görmüyordu bile donanım arşivi incelemişti.

Serin çalışan cihaz yok. İşlemci ve GPU serin olsa bile soğutma sistemi iyi olduğundan serin oluyor ve alev gibi hava çıkışı oluyor serin çalışan cihazlarda. Gaming Laptop istiyorsan "sıcak" kavramına alışman gerek. Serin, sessiz cihaz arıyorsan ofis tipi matebook, macbook tarzı cihaz bakman gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı