Serit Led Calistirmak

Bir şey değil. Dikkat edin havyayı kullanırken çok sıcaktır elinizi yakmayın. Ayrıca lehimi önce havyaya koymayın. Önce sarı noktaları ısıtın sonra lehimi koyun. Kabloyu soyduktan sonra kablonun bakırını ısıtın sonra lehim telini verin. Çok iyi tutacaktır. Sonra da artık birleştirebilirsiniz. Ayrıca teşekkür etmek yerine beğen butonuna basarsanız daha iyi olur.

Arkadaslar merhaba. 140 cm. Serit led aldim akvaryum icin birde kablo aldim 50 cm. Civari. Bu ledi akvaryuma dosemek istiyorum ancak adaptor ile degil pil ile. Nasil yapabilirim ? Daha önce yapmadigim icin mahfetmek istemem. Yardinlarinizi bekliyorum.

-Ledin uzerinde 12 V yaziyor.
-140 cm. Ledi kesmeden doseyecegim maksimum 8-9 saat calisir zaten sabah olunca kaparirim.

Yardim edebilecek varsa cok memnun olurum. İyi forumlar. :)

Işığı 8-9 saat yakmanı tavsiye etmem, sürekli ışık balıkları strese sokar. Unutma onlarında uyumaya ihtiyacı var(y).

Merhabalar tekrar. Maalesef yeni baslayacagim. Bir sey sormak icin geri geldim. Acaba ledi kesip iki ayri parca yapsam ve kablo ile iki ledi birlestirsem bir sey olur mu ? Ledi koselerden yuvarlarim diye dusundum ancak olmuyor.

(İki ayri parca kesilecek ve paralel bir sekilde yapistiracagim ve sari noktalara ikisini birlestirecek kadar kablo lehimlesem sıkıntı olurmu)

---
An itibari ile yapmis bulunuyorum. Kesmeme gerek kalmadi. Yardimci olan herkese cok tesekkur ederim. :)

Hocam atacaktim suan vazgectim hava iyice kararinca isiklari kapatip cekmeyi dusundum o zaman daha cok belli olur diye.

Kusuruma bakmayin internet baglantim yoktu. Suan yukleyebildim. Yarin detayli resimleri atayim isterseniz suan internet baglantim kisitli. Buyrun resim;

lydEMp.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı