Serserilerin fazlalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle kişilere düşen kızların IQ'su 73'ü geçemez bence.

Türkiye ortalaması 88 IQ illa bazıları 130 140 IQ olacak bazılari da 60-70 IQ.

Bana göre sende bir şey taşı demek çok akıl karı değil. Hani cidden kendine inanıyorsan nefsi müdafaa olarak kullanabileceksen tasi ama öbür türlü birisi sana bıçağı çeker sende bende de var dersin çekersin karşındaki sana saplar kaçar ne olduğunu anlamadan. Hayat oyun değil yani he tabii ki kendini güvende hissedeceksen taşı, ama kontrole falan takılırsan taşıması da suç bil yani.

Türkiye ortalaması 88 IQ illa bazıları 130 140 IQ olacak bazılari da 60-70 IQ. Bana göre sende bir şey taşı demek çok akıl karı değil. Hani cidden kendine inanıyorsan nefsi müdafaa olarak kullanabileceksen tasi ama öbür türlü birisi sana bıçağı çeker sende bende de var dersin çekersin karşındaki sana saplar kaçar ne olduğunu anlamadan. Hayat oyun değil yani he tabii ki kendini güvende hissedeceksen taşı, ama kontrole falan takılırsan taşıması da suç bil yani.
H-Hocam bahsettiğim şeyden biraz uzaklaştınız sanki.

Bu soysuzların sayısı oldukça fazla... Bunların nesli tükenmeyecek hocam hatta gittikçe artıyorlar. Neden mi? Baştakiler milletin güvenliğini umursamıyor ve Orta Doğu'da ağırlıklı olan zihniyet. Birbirlerini yemeye devam etsinler onlar. Bu hayatı hapishane köşelerinde geçirmeye mahkum hepsi. Küçük yaşta böyle şeylere özenenleri büyümeden yok etmek lazım bence. Ayrıca başka ırktan ne kadar fazla olsa da sıfır bir gibi diziler yüzünden bu tipten Türkler çok var. Bu ülkenin polislerine ne zaman yetki verilecek acaba... Polis silahını kullanırken korkmayı ne zaman bırakabilecek çok merak ediyorum. Umarım polis olacağım ve hayatımı bu pisliklerin neslini tüketmeye adayacağım.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı