Sert saça şampuan önerisi

Saçım sert. Zor şekil alıyor. Ben yumuşak olsun istiyorum saçım. Ve saçımda kepekte var. Ne kullanmamı önerirsiniz?
Arap sabunu, zeytinyağlı kalıp sabun, sarımsaklı şampuan cart curt hepsi hikaye geçen baktım adam kafasına süpürge tutuyor. Kepek dediğimiz şey deri atmasidir. Zamanla geçiyor. Hangisi ucuzsa al geç. Hobye bulaşma sıvı sabun gibi şampuan yapıyorlar. Head and shoulders mentollü naneli al.

Anem paketlemecide çalışıyor bir ara Gratis otellere şampuan cart curt yaptırmış onu yapiyordular. İş bittikten sonra artanlari dağıttı patron çalışanlara açık konuşayım saça hiç bir etkisi olmadı. Zamanında karabugun kireçli suyundan dolayı saçım kepekli ve sertti şu an bir duşa pamuk gibi oluyor. Pantene kullanıyorum, Elidor kullanıyom, hoby kullanıyom aynı. Yaşantının belirli dönemlerinde kepek oluyor vücudun kafanın derisini yenilemesi belkide çok faydalı bir şeydir ben alimde değilim sağlıkçı da değilim ama bu tarz ürünler boş. Sivilce kremi kullandım kaç tane bir halta yaramadı.

Arap sabunu, zeytinyağlı kalıp sabun, sarımsaklı şampuan cart curt hepsi hikaye geçen baktım adam kafasına süpürge tutuyor. Kepek dediğimiz şey deri atmasidir. Zamanla geçiyor. Hangisi ucuzsa al geç. Hobye bulaşma sıvı sabun gibi şampuan yapıyorlar. Head and shoulders mentollü naneli al.

Çok güzel bir şampuan. Tek sorunu göze kaçınca acıtması. Hocam bir de denizli okyanuslu bir şey vardı oda çok güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı