Arap sabunu, zeytinyağlı kalıp sabun, sarımsaklı şampuan cart curt hepsi hikaye geçen baktım adam kafasına süpürge tutuyor. Kepek dediğimiz şey deri atmasidir. Zamanla geçiyor. Hangisi ucuzsa al geç. Hobye bulaşma sıvı sabun gibi şampuan yapıyorlar. Head and shoulders mentollü naneli al.Saçım sert. Zor şekil alıyor. Ben yumuşak olsun istiyorum saçım. Ve saçımda kepekte var. Ne kullanmamı önerirsiniz?
Anem paketlemecide çalışıyor bir ara Gratis otellere şampuan cart curt yaptırmış onu yapiyordular. İş bittikten sonra artanlari dağıttı patron çalışanlara açık konuşayım saça hiç bir etkisi olmadı. Zamanında karabugun kireçli suyundan dolayı saçım kepekli ve sertti şu an bir duşa pamuk gibi oluyor. Pantene kullanıyorum, Elidor kullanıyom, hoby kullanıyom aynı. Yaşantının belirli dönemlerinde kepek oluyor vücudun kafanın derisini yenilemesi belkide çok faydalı bir şeydir ben alimde değilim sağlıkçı da değilim ama bu tarz ürünler boş. Sivilce kremi kullandım kaç tane bir halta yaramadı.Sert bir saçın var ise şu tarz bir şey kullan:
Duş sonrası saç ıslakken kullanılır.
Saçım sert. Zor şekil alıyor. Ben yumuşak olsun istiyorum saçım. Ve saçımda kepekte var. Ne kullanmamı önerirsiniz?
Bas ve omuzlar yazdım sana.Kepekten ziyade saçlarımın yumuşak olması önemli.
Anlamadım?Bas ve omuzlar yazdım sana.
Head and Shoulders demek istemiş arkadaşAnlamadım?
Arap sabunu, zeytinyağlı kalıp sabun, sarımsaklı şampuan cart curt hepsi hikaye geçen baktım adam kafasına süpürge tutuyor. Kepek dediğimiz şey deri atmasidir. Zamanla geçiyor. Hangisi ucuzsa al geç. Hobye bulaşma sıvı sabun gibi şampuan yapıyorlar. Head and shoulders mentollü naneli al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.