Anlatamadım galiba neyse son kez yazacağım. Virajı ilerde gördü bu adam ne yapacak önce hızını azaltacak epey hızlı ise sonra viraja gireceği noktayı seçecek viraja ne erken ne geç girecek erken girerse sonda açılır geç girerse de toplayamaz. Neyse viraja viraja yatmadan önce gaz kesili olacak bak (yatmadan önce) sağ viraj diyelim motoru hafif sola kontra verip sağa yatıracak motosikleti sonra kademelice gaz açacak. Artık bunu nasıl anlatayayım ? Lütfen anlamaya çalışın bence ne dediğimi eğer motosiklet tecrübeniz var ise zaten anlarsınız kelimeler arasında yanlışlık veya yazım hatası olabilir. Ayrıca xmax bir motosiklet değil scooter o araç ile sert viraj yapmak da akıl karı iş değil. Viraja uygun olarak tasarlanmış bir araç değil ha virajlı yolda tabiki kullanılır ama düşük hızlarla yapılır bu olay gidip te 120 130 la giderken xmax le viraja girilmez giren de pek sağ kalmaz zatenMesajınızdan yaptığım alıntı budur.
İkinci mesajınızda da bunu yazmışsınız.
Bu adam şimdi viraja girerken gazı mı kesecek yoksa viraj başında gaz mı açacak?
Üste çıkmaya çalışma çabanızı da anlayamadım. Kimin ne yapıp ne yapmadığıyla ilgilenmiyoruz. Yazdığınız şey üzerinden konuşuyoruz. Daha bir söylediğiniz ötekini tutmuyor, burada gelip ben şunu yaptım bunu yaptım, babam yunus diye açıklama yapıyorsunuz. Konuyla bunun alakası ne?
Babam yunus polisi dememdeki gaye kendiside 30 sene motosiklet kullanıp bu devlete hizmet etti biliyorsun ki yunus polisler en iyi şekilde ileri sürüş eğitimi alıyor bana da aldığı eğitimleri elinden geldiğince aktardı. Kendim de ileri sürüş eğitimi ayriyetten aldım. Yani virajı şunu bunu biliyorum merak etme. Bu forumdaki çoğu ben şöyle motosiklet kullanıyorum diyenler daha evinde tabletinde oyun oynarken ben motosiklet kullanıyordum. Çine ve datça virajlarını bilirsiniz madem virajla bu kadar ilgiliyseniz ben o yollardan o virajlardan da çok geçtim.Mesajınızdan yaptığım alıntı budur.
İkinci mesajınızda da bunu yazmışsınız.
Bu adam şimdi viraja girerken gazı mı kesecek yoksa viraj başında gaz mı açacak?
Üste çıkmaya çalışma çabanızı da anlayamadım. Kimin ne yapıp ne yapmadığıyla ilgilenmiyoruz. Yazdığınız şey üzerinden konuşuyoruz. Daha bir söylediğiniz ötekini tutmuyor, burada gelip ben şunu yaptım bunu yaptım, babam yunus diye açıklama yapıyorsunuz. Konuyla bunun alakası ne?
Neyse daha fazla polemiğe girmeye gerek yok. Nasıl biliyorsan öyle gir öyle sür. Herkes kendinden sorumlu.Anlatamadım galiba neyse son kez yazacağım. Virajı ilerde gördü bu adam ne yapacak önce hızını azaltacak epey hızlı ise sonra viraja gireceği noktayı seçecek viraja ne erken ne geç girecek erken girerse sonda açılır geç girerse de toplayamaz. Neyse viraja viraja yatmadan önce gaz kesili olacak bak (yatmadan önce) sağ viraj diyelim motoru hafif sola kontra verip sağa yatıracak motosikleti sonra kademelice gaz açacak. Artık bunu nasıl anlatayayım ? Lütfen anlamaya çalışın bence ne dediğimi eğer motosiklet tecrübeniz var ise zaten anlarsınız kelimeler arasında yanlışlık veya yazım hatası olabilir. Ayrıca xmax bir motosiklet değil scooter o araç ile sert viraj yapmak da akıl karı iş değil. Viraja uygun olarak tasarlanmış bir araç değil ha virajlı yolda tabiki kullanılır ama düşük hızlarla yapılır bu olay gidip te 120 130 la giderken xmax le viraja girilmez giren de pek sağ kalmaz zaten
Babam yunus polisi dememdeki gaye kendiside 30 sene motosiklet kullanıp bu devlete hizmet etti biliyorsun ki yunus polisler en iyi şekilde ileri sürüş eğitimi alıyor bana da aldığı eğitimleri elinden geldiğince aktardı. Kendim de ileri sürüş eğitimi ayriyetten aldım. Yani virajı şunu bunu biliyorum merak etme. Bu forumdaki çoğu ben şöyle motosiklet kullanıyorum diyenler daha evinde tabletinde oyun oynarken ben motosiklet kullanıyordum. Çine ve datça virajlarını bilirsiniz madem virajla bu kadar ilgiliyseniz ben o yollardan o virajlardan da çok geçtim.
Son düzenleme: