Servis laptop bakımını hızlıca yapar mı?

AknSyhn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Excalibur G770 cihazım için bakım yaptırmayı düşünüyorum ama servise götürsem ilgilenirler mi sizce? Telefon ile servisi arayıp bilgi almak istediğimde bekletiyorlar ve meşgule düşüyor. Daha önce bakım yaptıran vs. olduysa süreç hakkında bilgi verirse sevinirim.

Garantisi devam ediyor ise mecburen teslim edeceksiniz. Ortalama 15-20 gün sürebiliyor.
Garantisi bitti ise bu işi profesyonelce yapan yerler var. Basit bir arama ile bulabilirsiniz özel servisleri.

Aynı gün teslim edenler hatta gelip yerinde yapanlar mevcut.

Excalibur WhatsApp destek hattından iletişime geçin.

Orası ile iletişime geçtim hocam zaten ama telefon numarası verip duruyorlar robot gibi cevap veriyorlar resmen. Servisi arıyorum bu sefer de karşımda muhatap bulamıyorum şaşırdım kaldım anlayacağınız.

Orası ile iletişime geçtim hocam zaten ama telefon numarası verip duruyorlar robot gibi cevap veriyorlar resmen. Servisi arıyorum bu sefer de karşımda muhatap bulamıyorum şaşırdım kaldım anlayacağınız.
Kızın biraz. "Sayın destek ekibi siz benimle ilgilenecek misiniz yoksa üst yetkilinizle/ekip şefinizle mi görüşmem gerekiyor?" tarzı konuşursanız ilgilenebilirler.

Garantisi devam ediyor cihazın hocam, ayrıca ömür boyu bakım hizmeti var diyorlar ama ne kadar doğrudur veya yaparlar mı ondan emin değilim.

Casper hakkında bunları duyunca Monster'ın aşığı oldum gerçekten.

Kızın biraz. "Sayın destek ekibi siz benimle ilgilenecek misiniz yoksa üst yetkilinizle/ekip şefinizle mi görüşmem gerekiyor?" tarzı konuşursanız ilgilenebilirler.

Aslında jet servis adı altında bir hizmetleri varmış, kargo şirketi gelip evden alıyor aynı şekilde iş bittiğinde tekrar eve kargoluyorlarmış cihazı ama ben pek kargo olaylarına girmek istemiyorum açıkçası kendim götürüp teslim etsem daha sağlıklı olur gibi duruyor. En kötü destek ile bir daha iletişime geçeceğim hocam biraz sert yapmak gerekiyor galiba.

Aynı şehirdeyseniz tabi elden götürün. Aynı şehirde değilseniz mecbur kargoyla göndereceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…