Monster laptop bakımını yapmak sorun oluşturur mu?

canparlt

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Benim bir Monster laptopum var. Termalini değiştirmeyi ve fanlarını temizlemeyi istiyorum ama servise gönderip geri gelmesi 1 ay süreceği için kendim yapmak istiyorum. Garanti için herhangi bir sorun oluşur mu bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sıkıntı oluşturmaz ama birkaç deneyimimi paylaşmak isterim. Geçenlerde arkadaşın 2 ayrı monster cihazını temizledik. İlk cihazda dışarıdan sökülebilen batarya vardı bataryayı söküp fanları çıkarıp temizliğini yapıp termal macunu sürüp kapattık. Ancak ikinci cihazın temizliğini yaparken bataryanın gömülü olduğunu farketmedik ve batarya bağlantılarını sökmeden fan sökmeye çalıştık ve haliyle anakartı yaktık. Yani kısacası cihazın tüm elektriğini kesmeden, statik elektriğini aldırmadan öyle bizim gibi bam güm girişmeyin. :)
bunu söylediğiniz çok iyi oldu çünkü bendekinin bataryası da gömülü. hatırlattığınız iyi oldu teşekkür ederim 😇

Hocam o termal macun laptop için uygun değil pump out yapar.
anladım. elimde şu an başka bir macun yok bu dediğiniz pump out çok sıkıntı yaratır mı?

Bunu söylediğiniz çok iyi oldu çünkü bendekinin bataryası da gömülü. Hatırlattığınız iyi oldu teşekkür ederim 😇

Anladım. Elimde şu an başka bir macun yok bu dediğiniz pump out çok sıkıntı yaratır mı?

Oyunda 90-95 dereceleri görürseniz şaşırmayın.

Yeni konular

Geri
Yukarı