Servis sonrası laptop ısınıyor

Alex Lawther

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i5-12500H
RTX3050 4GB Laptop GPU
SAMSUNG 8GB 4800Mhz Ram
HP Motherboard
520GB M2 SSD
Meslek
Öğrenci
SSD veya HDD modeli
M2 SDD 520GB (480 KULLANILABİLİR)
Merhaba, 1 yıl 2-3 ay oldu ve laptopumu geçen ay garanti kapsamında genel temizliğe verdim. İlk haftalar performans olarak hiçbir şey yoktu fakat daha bilgisayarı açalı 30dk olmamıştır CPU sıcaklığım Full Fan'da 96 GPU ise 61 civarı. Bence bu işte bir terslik var. Fortnite, God of War gibi oyunlarda orta ayarlarda da drop yiyorum (bunun bence sebebı RAM çünkü 8 GB bilgisayar). Sizce ne yapabilirim? Bütün kağıtlar duruyor Servis'e gittiği hakkında.

Merhaba, 1 yıl 2-3 ay oldu ve laptopumu geçen ay garanti kapsamında genel temizliğe verdim. İlk haftalar performans olarak hiçbir şey yoktu fakat daha bilgisayarı açalı 30dk olmamıştır CPU sıcaklığım Full Fan'da 96 GPU ise 61 civarı. Bence bu işte bir terslik var. Fortnite, God of War gibi oyunlarda orta ayarlarda da drop yiyorum (bunun bence sebebı RAM çünkü 8 GB bilgisayar). Sizce ne yapabilirim? Bütün kağıtlar duruyor Servis'e gittiği hakkında.

Tekrar gönder

1-2 hafta beklettiler temizleme ayağına, markası da HP Victus RTX3050'li bir sistem.

Sıcaklık ile RAM o kadar bağlantılı değildir ama ya macun kalitesizdir, ya iyi sürememişlerdir ya da soğutucu bloğu yerine iyi oturtamamışlardır. Belki de fanlarınızda sonradan bir sorun oluşmuştur.
RAM yükseltmesi düşünüyorum, fanlarım eskisi gibi sesinde sorun yok ama bir şeyler yanlış ondan eminim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı