YeniYuzYeniKimlik
Hectopat
2. el bilgisayarımı satıyorum alıcı servis tag kodu istedi internette özel bir şey olduğunu gördüm. Dolandırıcı olma ihtimali var mıdır?

Tahmin ediyorum ki bilgisayar DELL Service Tag DELL'in cihazı tanımlamak için kullandığı özel kısa kodu. O kod ile DELL sitesinden cihazın özellikleri ve durumunu incelemek için istemiştir diye düşünüyorum.2. el bilgisayarımı satıyorum alıcı servis tag kodu istedi internette özel bir şey olduğunu gördüm. Dolandırıcı olma ihtimali var mıdır?
Tahmin ediyorum ki bilgisayar DELL Service Tag DELL'in cihazı tanımlamak için kullandığı özel kısa kodu. O kod ile DELL sitesinden cihazın özellikleri ve durumunu incelemek için istemiştir diye düşünüyorum.2. el bilgisayarımı satıyorum alıcı servis tag kodu istedi internette özel bir şey olduğunu gördüm. Dolandırıcı olma ihtimali var mıdır?
İyisini yapmışsınız. Piyasada öyle ölücüler geçmiş olsun iyi satışlar.Hocam arkadaş tam bir sömürücü fiyattan düşmek için her şeyi yapıyor. Şu ana kadar ismini dahi duymadığım raif cart denen bir şey yok diye indirim istedi. Piyasada ki birçok bilgisayardan ucuz ve iyi bir bilgisayar. Ben 2000 TL'ye kadar indirme rağmen daha ucuza inmemi istedi bende engelledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.