Servisi iyi olan bir monitör markası var mı?

slizzel

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Laptopların servislerinin birbirlerinden kötü olduklarını biliyorum. Monitörlerde de durum böyle mi yoksa aradan sıyrılan bir marka var mı? Kötünü iyisi gibi. Almışken bütçe arttırıp iyi bir şey alayım diyorum ki aklıma servis konusu geliyor. Bir ton para verdikten sonra arıza durumunda ortada kalmak istemediğim için bütçeyi daha da düşürüp asgari bir şey almayı düşünüyorum. Bu durumda da her şeyi ile vasat bir ekrana kalmak var. Eğer servisi görece güvenilir bir marka varsa ihtiyaçlarımı ve bütçemi o markanın mevcut modellerine göre şekillendireceğim.

Digerlerinden ayri seviyede hizmet veren Dell var. Diger firmalarda da sans eseri isini bilen calisana denk gelirseniz memnun olma sansiniz var bu cogu servis icin boyle ama Dell genel olarak ayri bir seviye. Yerinde tamir hizmeti, ikame monitor, aninda sifiriyla degisim gibi politikalari var ve tum bunlari da mumkun oldugu kadar hizli yapiyorlar.

DELL ... evet, garanti süresi içinde en iyisi olabilir ama garantisi bittikten sonra aldığınız monitör artık Dell değil varsayın. ( Değişmedi ise müşteri hizmetleri desteği bakımından böyle. Belki bazı iyi temsilcilere denk gelmeniz de mümkün tabi.)

Benim gördüğüm kadarı ile müşteri memnuniyetine en fazla önem veren marka HP ve süresiz.

Digerlerinden ayri seviyede hizmet veren Dell var. Diger firmalarda da sans eseri isini bilen calisana denk gelirseniz memnun olma sansiniz var bu cogu servis icin boyle ama Dell genel olarak ayri bir seviye. Yerinde tamir hizmeti, ikame monitor, aninda sifiriyla degisim gibi politikalari var ve tum bunlari da mumkun oldugu kadar hizli yapiyorlar.
Çok beğendiğim ama yorumlara göre problem çıkarma olasılığı olan birkaç Dell monitörü vardı. Üzülerek vazgeçmiştim. Rahatladım şimdi, teşekkürler.
DELL ... evet, garanti süresi içinde en iyisi olabilir ama garantisi bittikten sonra aldığınız monitör artık Dell değil varsayın. ( Değişmedi ise müşteri hizmetleri desteği bakımından böyle. Belki bazı iyi temsilcilere denk gelmeniz de mümkün tabi.)

Benim gördüğüm kadarı ile müşteri memnuniyetine en fazla önem veren marka HP ve süresiz.
Açıkçası garanti sonrası için bir beklentim yok. Türkiye'de böyle bir şeyin mümkün olduğunu da ummazdım. HP'ye ise hiç bakmamıştım bile. Teşekkürler tavsiyeniz için. Onu da Dell'in yanına ekleyip araştıracağım.

Dell de aslında pek iyi sayılmaz, uzaktan garanti sürecine bakınca iyi gibi görünüyor ama değil. Garantinin ilk aylarında değilseniz sıfır değil iade(kendi deyimleriyle yenilenmiş) ürünlerle değişim yapıyorlar. Yakın zamanda ölü pikselli monitörüm için iletişime geçtim ve tarafıma gönderdikleri monitör baya baya kullanılmış ve ölü piksel vardı. Öyle ki bir yılı aşkındır kullandığım kendi monitörüm daha temiz.

Dell de aslında pek iyi sayılmaz, uzaktan garanti sürecine bakınca iyi gibi görünüyor ama değil. Garantinin ilk aylarında değilseniz sıfır değil iade(kendi deyimleriyle yenilenmiş) ürünlerle değişim yapıyorlar. Yakın zamanda ölü pikselli monitörüm için iletişime geçtim ve tarafıma gönderdikleri monitör baya baya kullanılmış ve ölü piksel vardı. Öyle ki bir yılı aşkındır kullandığım kendi monitörüm daha temiz.

Turkiye sartlarinda herhangi bir servisle olumsuz deneyim yasamamis insan bulmak imkansiz. Oyle veya boyle en iyi servislerde bile problem cikiyor cunku burasi Turkiye maalesef. Burada bence onemli olan olay ilgi alaka. Adamlar bir sekilde muhatap alip yeni urun yollamaya calisiyor mesela Asus'a panel sivisi sizmasi var diyorum bana bu olu piksel 3 taneden fazla olmasi lazim diye cevap veriyorlar. Asus ve MSI servis konusunda mimli zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı