ServisPoint (MSI Teknik Servis) Deneyimlerim

(0212) 288 42 30

ServisPoint'in telefon numarası. MSI'ın teknik servisidir.
Valla MSI gibi bir firmanın Türkiye'de böyle ne olduğu belirsiz bir köşe bucak teknik servisiyle anlaşıp oraya yönlendirmesi çok kötü. Açamamışlar bir tane MSI markasını temsil eden teknik servis ve illere şubelerini. Hiç iç açıcı yorumlar da okumadım servis hakkında.

Genel olarak birçok elektronik markanın Türkiye'deki servisi kötü maalesef. Deneyimlediğim kadarıyla bilgisayar konusunda Türkiye'deki en iyi teknik servis MSI'ın. Monster'ın da çok iyi olduğu söyleniyor ancak hiç deneyimim olmadığı için bir şey söyleyemeyeceğim onunla ilgili.

MSI marka monitörümü sipariş ettim. 3 yıl da garanti süresi var umarım pişman etmez.

Yeni aldığım Gigabyte marka PSU kendilerine göndermek istiyorum arıza tespiti yapmaları için. 3 yıl garantisi var. ServisPoint nasıl bir teknik servis arkadaşlar?

Evet hallettim. Ürün tahmin ettiğim gibi arızalı çıktı ve değişim yaptılar

Bende benzer sorunu yaşıyorum ama tamir edeceğiz diye inat ettiler. Hocam sana telefonla vs. ulaştılar mı zira ben arıyorum ama ulaşılmıyor servise.

Son düzenleme:
"Yetkili" servise düşürmeyecek kaliteli ürünleri tercih ediyorum.
Telefonun şarjı soketinin değişmesi için yetkili servise yolladım. Bana telefon parası fiyatı kadar tamir ücreti çıkardı. Cihaz rootlu diyor. Rootsuz demedim ki zaten sarj soketinin değişmesini istiyorum, geri kalanını sağlam diyorum. Rootlu anakart değişecek diyor

Konuya bağlıyorum, eliniz tornavida tutuyorsa cihazın periyodik bakımlarını kendiniz yapın ki "yetkili" servise düşme ihtimali azalsın.

Olurda düşerseniz iyi şans yanınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…