ServisPoint (MSI Teknik Servis) Deneyimlerim

Bende benzer sorunu yaşıyorum ama tamir edeceğiz diye inat ettiler. Hocam sana telefonla vs. ulaştılar mı zira ben arıyorum ama ulaşılmıyor servise.

Düşürmek için biraz uğraşmak gerekebiliyor.

Benim ürünün garantisi vardı o yüzden değişim yaptılar.

Düşürmek için biraz uğraşmak gerekebiliyor.

Benim ürünün garantisi vardı o yüzden değişim yaptılar.

Benim de garanti var hocam zaten daha 2.5 yıl. Ülkemizde gerçekten servisler çok kötü onu daha da anladım, bayağıdır servislik durumum olmamıştı. ASUS, MSI gibi markaların da bu servisleri niye bulduğu az çok belli.

Bazen değişim yerine tamir ediyorlar. Bunu neye göre karar veriyorlar bilmiyorum valla.

Bazen değişim yerine tamir ediyorlar. Bunu neye göre karar veriyorlar bilmiyorum vallahi.

Zaten tamir olsun sorun yok ama 2 hafta içinde aynı sorun tekrar olunca insanın canını sıkıyor hocam. Bu sefer de fanları değiştirmişler bakalım umarım bu sıcaklık sorunu artık çözülür TUF diye aldık uğraştığımız şeye bak. Isınmasın diye alınan kartın 2 defa sıcaklık ve yüksek RPM sonucu servise gitmesi üzdü. Eski haline dönerse ben yine servise göndermek durumunda kalacağım acaba kaç sefer daha servise yollamam gerekecek onu da bilmiyorum. Daha 2.5 yıl garantisi var yoksa kendim hallederdim bir şekilde. İşin kötü yanı buradan bir arkadaşla konuşuyorduk onun kart PNY onda da aynı problem oldu servise göndermiş. Servis fotoğraf falan atıyor test edilirken bana ne bir fotoğraf ne bir arayıp şöyle şöyle şunları yaptık demek yok. Sadece ASUS müşteri hizmetleri ile konuşabiliyorsun. Ya da bir 50 kere araman lazım yani.

Teknik servisi sık sık arayıp gidişatı takip etmek lazım. Ancak o zaman sağlıklı sonuç alınabilir diye düşünüyorum.

Bende de MSI 4060 Ti Ventus var bakım için yollamalı mıyım kararsız kaldım

Bayağı şikayet var burasıyla ilgili MSI nasıl böyle bir saçmalık yapmış aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…