Servisteki insanla yaşadığım problemler

Merhaba. Ben lise öğrencisiyim. Servisle okula giderken önümde oturan pek de sevmediğim birisi koltuğunu geriye doğru yatırıyordu. Ben bu konuda rahatsız olduğumu söylesem de bunu yapmaya devam ediyorlardı. Ayrıca bu kişi bana pek hoş davranan birisi de değil. Küfür ettiği zamanlar falan da oluyordu bazen. Biraz artist kendisi. Sanırım çekemiyor arkadaş beni. Öğretmenle konuşun deseniz o ne yapacak ki? Ne yapayım bu konuda? Okulda pek iyi bir yerde değil konum olarak. Sultanbeyli'de okul. Havasından mıdır suyundan mıdır yoksa ergenlik salaklığı mıdır bilmiyorum, okulun yarısı embesil sürüsü gibi geliyor.

Babanın sıgaraların dan çal 1 2 tane 12.sınıftaki bir kekoya ver bir daha sataşacak mı görürsün.

Oranın neresi olduğunu bilmiyorum, tehlikeli bir yer ise hiç bulaşma, ortalama bir yer ise koltuğu tekmele, onun ön koltuğuna oturup sen de yatır koltuğunu.

Benim başıma da geldi benzer bir durum. Koltuğa tekmeyi basıp dimdik yaptım. Bir daha da yapamadı. Neden yapamadı onu da anlamadım. Çocuk korkmaya başladı.

Bence de en mantıklısı bu.
Merhaba. Ben lise öğrencisiyim. Servisle okula giderken önümde oturan pek de sevmediğim birisi koltuğunu geriye doğru yatırıyordu. Ben bu konuda rahatsız olduğumu söylesem de bunu yapmaya devam ediyorlardı. Ayrıca bu kişi bana pek hoş davranan birisi de değil. Küfür ettiği zamanlar falan da oluyordu bazen. Biraz artist kendisi. Sanırım çekemiyor arkadaş beni. Öğretmenle konuşun deseniz o ne yapacak ki? Ne yapayım bu konuda? Okulda pek iyi bir yerde değil konum olarak. Sultanbeyli'de okul. Havasından mıdır suyundan mıdır yoksa ergenlik salaklığı mıdır bilmiyorum, okulun yarısı embesil sürüsü gibi geliyor.

Arkadaş bul kendine grup olacak seklinde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı