Çözüldü Servisten gelen MSI A320M Pro VH Ethernet'i görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ISN7

Hectopat
RAM
16GB 3200mhz cl16
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba hocamlar, anakartım görüntü vermiyordu ve servise gönderdim. Birkaç gün sonra da yeni BIOS atıldığını söylediler ve geri gönderiler. Anakartım düzelmişti görüntü veriyordu ancak Ethernet kablosunu taktığım zaman anakartımın sarı Ethernet ışığı yanıyor ama internet gelmiyor. Bu ekranda kaldığım için de herhangi bir işlem yapamıyorum. Pinini yenile diyor ancak internetim olmadığı için öylece kalıyorum. Yeni bir USB Wi-Fi siparişi verdim ve taktım ancak Wi-Fi de görmüyor. Ne yapmalıyım? Elim kolum bağlandı. Acaba BIOS'tan bir ayar mı açıp/kapamalıyım?

Anakart: MSI A320M Pro VH.

Dosya Ekleri

• IMG_7269.jpeg
    IMG_7269.jpeg
    136,4 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonunuzu USB ile bağlayıp mobil erişim noktasından internet paylaşmayı deneyin. İşe yararsa ayarlardan güncellemeleri kontrol edin.

Telefonunuzu USB ile bağlayıp mobil erişim noktasından internet paylaşmayı deneyin. İşe yararsa ayarlardan güncellemeleri kontrol edin.

Maalesef, telefonu USB ile bağladım ancak internet yine de gelmedi. Şu lanet ekranı geçsem anakartın LAN/ETHERNET driverini kurup sorunu çözeceğim büyük ihtimalle ama geçemiyorum.

Maalesef, telefonu USB ile bağladım ancak internet yine de gelmedi. Şu lanet ekranı geçsem anakartın LAN/ETHERNET driverini kurup sorunu çözeceğim büyük ihtimalle ama geçemiyorum.

iPhone telefon ile mi denediniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki yöntemleri dener misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki yöntemleri dener misin?

Çok teşekkür ederim. Masaüstüne ulaşabildim. Şu an da hem Wi-Fi görüyor hem de Ethernet'i görüyor. Videodaki masaüstüne geldikten sonraki kısım ne içindir? Yapmalı mıyım?

Çok teşekkür ederim. Masaüstüne ulaşabildim. Şu an da hem Wi-Fi görüyor hem de Ethernet'i görüyor. Videodaki masaüstüne geldikten sonraki kısım ne içindir? Yapmalı mıyım?

Masaüstüne ulaştıysanız yapmanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı