Ses aygıtı sürekli çıkıp giriyor.

Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASRock B450M Steel Legend, Ryzen 5 5600, Kingston Fury Beast 32 GB (2X16) 3200 MHz, Powercolor Red Devil RX 6600XT, Be Quiet! BK008, Corsair Carbide Spec Delta RGB, Corsair CV550, 1 TB WD Blue SN570, 500GB A2000 Kingston SSD, 1TB WD HDD, Sensei310, K60 RGB PRO, Qck Medium, Asus TUF VG24VQE, Keenetic Omni DSL
Meslek
Zabıt Katibi
Merhabalar iyi forumlar. Sürekli olmuyor fakat arada bir bu problemi yaşıyorum. Bilgisayara kulaklık takıyorum ve kulaklığın sesi gidip geliyor. Ardından cihazlar kısmından gittiğini fark ettim. Cihazlar kısmında ses gözüküyor ve gidiyor.
İki adet fotoğraf ekledim. Orada gözüküyor.

HDMİ to VGA dönüştürücü kullanıyorum. Monitörüm eski olduğu için sadece VGA çıkışı var. Display port için kablo alıcaktım fakat bulamadım bunu alıp geçtim. Dönüştürücü kullanmıyorkende bu sorun vardı.

Düzenleme

Kasama takılan HD Audio kablolarını söktüğümde sanırım sorun düzeldi. Bu sorunun kasamda olduğunu anlamına mı geliyor? Eğer öyle ise sinerji ile iletişime geçmem gerekecek.

Dosya Ekleri

• test.png
    test.png
    2,3 KB · Görüntüleme: 73
  • test1.png
    test1.png
    1,3 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Evet sanırım durumu çözdüm. HD Audio kablosunu söküp anakart üzerinden ses çıkışı aldığımda hiç bir sorun yok. HD Audio kablosunu taktığımda sürekli olarak cihaz çıkıp giriyor. Sanırım sorun kasada. Sinerji ile yarın iletişime geçeceğim. Bir şey sormak istiyorum. Kasayı garantiye yollarken sadece kasayımı göndereceğim? Ekran kartı hariç diğer parçalar ile göndersem sorun olur mu?
Düzenleme

Böyle bir sorun yaşayanlar için yazayım. Sinerji bilgisayar ile iletişime geçitm. Bana yetkili servisin telefon numarasını verdiler (Boğaziçi Bilgisayar) ardından orayı aradım durumu anlattım. Ürünün seri numarasını istediler. Kasamın ön tarafında bulunan parçayı bana gönderecekler ben kendim değiştireceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı