Çözüldü "Ses aygıtı yok" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sayslowman

Decapat
Arkadaşlar merhaba, bugün mikrofondan ses çıkmadığı için hapörler e sağ tıkladım ses ayarlarını açtım. Sonra sorun gider dedim. Windows bir süre sonra mesaj verdi. "Windows sorununuzu çözdü. Bilgisayarı yeniden başlatın." Dedi. Bende kapatıp açtım ama açtığımda hapörler kısmında ses aygıtı yok diyor. Ne yapmalıyım? İyi forumlar.

Çözüm
Foxconn H55MXV-LE socket 1156 Intel H55 DDR3 anakart.
Anakart BoyutuMicro ATX
İşlemci Soket Tipi1156 Pin
Overclock (Hız Aşırtma)Yok
RAM Frekansı2133 MHz, 2400 MHz, 2800 MHz, 3000 MHz, 3200 MHz
Ram TipiDDR3
Alın donanım kimliği
MMDEVAPI\AudioEndpoints.
Arkadaşlar çok mutluyum şu an çözdüm. Aygıt yöneticisini açtım ve oradan ses ile ilgili ne varsa sildim ardından donanımları tara dedim ve tarayıp buldu şu an ses de sıkıntı yok. Bir de bir şey soracağım mesela bende önceden normal yazarken. Şimdi mesela High defination yazarken başında 2 yazıyor neden sizce? Ya da bir sıkıntı olur mu?
Anakart BoyutuMicro ATX
Ram TipiDDR3
Alın donanım kimliği
MMDEVAPI\AudioEndpoints.
Arkadaşlar çok mutluyum şu an çözdüm. Aygıt yöneticisini açtım ve oradan ses ile ilgili ne varsa sildim ardından donanımları tara dedim ve tarayıp buldu şu an ses de sıkıntı yok. Bir de bir şey soracağım mesela bende önceden normal yazarken. Şimdi mesela High defination yazarken başında 2 yazıyor neden sizce? Ya da bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
Çözüm
Anakart BoyutuMicro ATX
Ram TipiDDR3
Alın donanım kimliği
MMDEVAPI\AudioEndpoints.
Sıkıntı değil, Windows kendi sürücüsünü silmediği için, sonradan yüklenen sürücüye 2 numarası vermiş sadece. :)

Sorununuzun çözülmesine sevindim. Donanım kimliği ile aratmıştım ancak bulamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı