Ses bombası önerisi

Makaleler
2
Sesi kaliteli olan, müziğin dışında video film izlenecek uzun kullanımlı sağlam bir ses bombası arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Net bir bütçe yok sağlam tavsiye ettiğiniz bir şey olursa yöneleceğim.

jbl charge 4 ve anker soundcore rave 50w sahibiyim. İkisinden de çok memnunum. Hem şarj olarak hem ses kalitesi olarak çok çok iyiler. Bu 2 marka ürünlerini önerebilirim.

Ayrıca Şu ürünü ofiste kullanıyoruz arada müzik açmak için. Memnunuz.

JBL Go Essential, ev ortamı için işinizi görecektir bence. Ürünün satış sitelerinde puanı iyi bence.

Ayrıca Şu ürünü ofiste kullanıyoruz arada müzik açmak için. Memnunuz.

JBL GO Essential, ev ortamı için işinizi görecektir bence. Ürünün satış sitelerinde puanı iyi bence.

Attığınız model de iyi gözüküyor, fakat uzun kullanım için JBL istiyorum. GO Essential'e yöneleyim o zaman hocam, sağ olun.

Bütçenizi aşacak sanırım ama Bu ürünü kesinlikle tavsiye ederim. İç mekanda evde 5+1 ses sistemi varmışçasına kaliteli ve basslı sesi var. Dış mekanda da çok çok iyi alt kısmında dış mekan tuşu var zaten ona basınca daha da iyi oluyor. Çok uzun süre şarjı dayanıyor kesinlikle tavsiye ederim. Amazondan almıştım ben siz de ufak bir araştırmayla bulup alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı