Ses Düzey Karıştırıcısı Otomatik Geçiş Sorunu

kullanici82

Centipat
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
20
Windows'u kurduktan sonra böyle bir problem yaşadım ve hala devam ediyor. Çözüm olarak kulaklık taktığımda hoparlörü devre dışı bırakıyorum. Yani Varsayılan aygıt otomatik olarak geçiş yapmıyor. Sürücüyü güncellemeyi denedim. Bu sefer de tek kanal olup, hapörlerden ses gelmiyor, sadece kulaklık Cihaz laptop.
(1- Güncel Driver// 2-MSI sitesindeki Driver) Şu an 2'yi kullanıyorum.
sill.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u kurduktan sonra böyle bir problem yaşadım ve hala devam ediyor. Çözüm olarak kulaklık taktığımda hoparlörü devre dışı bırakıyorum. Yani varsayılan aygıt otomatik olarak geçiş yapmıyor. Sürücüyü güncellemeyi denedim. Bu sefer de tek kanal olup, hapörlerden ses gelmiyor, sadece kulaklık cihaz laptop.
(1- Güncel Driver// 2-MSI sitesindeki driver) şu an 2'yi kullanıyorum.
Eki Görüntüle 447229
Realtek ses sürücüsünü kaldırıp bir de öyle dene bu tarz bir hatayı ben de geçenlerde almıştım sürücüyü kaldırdığımda düzeldi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kartı uygulaması yüklü ise ayarlarında kanalları bağımsız olarak kullan seçeneği işaretli ise o işareti kaldırın. Sorununuz çözülmesi lazım.
 
Malesef hala çözemedim. İşin kötü yanı artık manuel olarak da ayarlayamıyorum. Sürücü otomatik olarak güncellendiğinden "Durum 1" deki gibi oluyor ve Hoparlördeyken ses gelmiyor..


Ses kartı uygulaması yüklü ise ayarlarında kanalları bağımsız olarak kullan seçeneği işaretli ise o işareti kaldırın. Sorununuz çözülmesi lazım.
Dediğiniz ayarları bulamadım ama dediğiniz gibi ya uygulama ayarlarında sıkıntı olabilir, denemeye devam ediyorum...
sil2.png
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı