Ses kartı alınmalı mı?

Brinisamahra

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, 3 gün önce satın almış olduğum Superlux Hd681 kulaklık dün elime geçti. Kullanmaya başladım fakat kulaklıktan tam verim alamıyormuş gibi hissediyorum. Sanıyorum ki bilgisayarın ses kartından dolayı herhangi bir kulaklıktan farkı yok şu anda. Sizce harici bir ses kartı almalı mıyım eğer almam gerekiyorsa hangisini satın almalıyım?

Bu dünya düzencileri düşürdüler sesi 72dB veriyor. Ses kartı şart.
Önerdiğiniz bir marka vs. var mı acaba? Baktığımda ya çok pahalılar ya da çok ucuz hiç orta fiyatlı bir şey göremedim. Tam performans olmasa da ses kalitesini yükseltecek mümkünse kulaklık fiyatını geçmeyecek bir ses kartı var mıdır?

Hocam konudan bağımsız bir soru sormak istiyorum. Ben de o kulaklığı düşünüyorum ancak pedler biraz sıkıntılıymış sanırım. Sizi rahatsız eden bir durum var mı?

Kendi konumda arkadaşlar yanına linktekini önermişlerdi.

https://www.amazon.com.tr/Creative-Sound-Blaster-G1-taşınabilir-Kopfhoererverstaerker/dp/B01EOPT0VG
Dün ilk kullanımımda biraz fazla baskı yapıyordu kulaklık. Sağ kulağımı hafif ağrıtmıştı kulağın arkasından bastırınca da biraz ağrıyordu fakat bugün bir şey yok gayet rahat geliyor bana. Genellikle kadife ped öneriyorlar bu kulaklık için ama ben memnunum şuan uzun süreli kullanmama rağmen. Öneriniz için de çok teşekkür ederim tam bu fiyatta bir şeyler arıyordum sanırım alacağım.

Dün ilk kullanımımda biraz fazla baskı yapıyordu kulaklık. Sağ kulağımı hafif ağrıtmıştı kulağın arkasından bastırınca da biraz ağrıyordu fakat bugün bir şey yok gayet rahat geliyor bana. Genellikle kadife ped öneriyorlar bu kulaklık için ama ben memnunum şuan uzun süreli kullanmama rağmen. Öneriniz için de çok teşekkür ederim tam bu fiyatta bir şeyler arıyordum sanırım alacağım.
Aynı şeyleri arıyoruz. 😁 Benim de çok bilgim yok maalesef. Bunu önermişlerdi sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı