Ses kartı önerisi

Mesela müzik çalıyorya kulaklıktan değil de monitörün kendi haporlöründen geliyor ses. Üstekini seçince his ses gelmiyor.

Yazılımı bir kontrol edin 7.1 falan açık kaldıysa bütün ayarları deneseniz bile ses boğuk gelir ayak seslerini o çatışmada ondan duyamamış olabilirsiniz bir diğer nedende PUBG'de ses kasma sorunu olduğu söyleniyordu bir ara.

Yazılımı bir kontrol edin 7.1 falan açık kaldıysa bütün ayarları deneseniz bile ses boğuk gelir ayak seslerini o çatışmada ondan duyamamış olabilirsiniz bir diğer nedende PUBG'de ses kasma sorunu olduğu söyleniyordu bir ara.

7.1 kulaklığı ilk aldığımda denemiştim. Oyunlarda güzel sesi boğuklaştırıyordu. En iyisi 7.1 kapalı kullanmak. Bende 7.1 kapalı kullanıyorum.

7.1 kulaklığı ilk aldığımda denemiştim. Oyunlarda güzel sesi boğuklaştırıyordu. En iyisi 7.1 kapalı kullanmak. Bende 7.1 kapalı kullanıyorum.

7.1 kapalı kullandığınıza emin misiniz çünkü ayak seslerini duyamıyorum dediniz yazılımı iyice kontrol edin 7.1 açıksa kapatın.

Kapalı hocam eminim.

Uzamsal ile karıştırmayın o ayrı bir de yazılım üzerinde var 7.1 oda kapalıysa sorun yok kulaklıkla veya anakartın özelliğiylede ilgili olabilir normalde vermesi lazım iyi sesi bir de sizin oradaki seçeneğinizde hoparlör diyor ve hoparlör sesi boğuyor. Kulaklık seçeneği olmaması çok saçma bir şeyler eksik olmalı.

Uzamsal ile karıştırmayın o ayrı bir de yazılım üzerinde var 7.1 oda kapalıysa sorun yok kulaklıkla veya anakartın özelliğiylede ilgili olabilir normalde vermesi lazım iyi sesi bir de sizin oradaki seçeneğinizde hoparlör diyor ve hoparlör sesi boğuyor. Kulaklık seçeneği olmaması çok saçma bir şeyler eksik olmalı.

Bilmiyorum hocam aldığımdan beri öyle bir tane Ugreen ses kartı alacağım.

Bilmiyorum hocam aldığımdan beri öyle bir tane Ugreen ses kartı alacağım.
Hocam bölüyorum ama ses kartını aldığınızda bizimle deneyiminizi buraya paylaşırmısınız? Ben de aynı durumdayım aynı ses yongası aynı kulaklık var .Eğer ugreen sorunuza cevap olursa ben de almak isterim şimdiden teşekkür ederim.

ASUS ROG cetra 2 kulaklık için ses kartı şartmı isimli konuya bak orada sorunu çözdük arkadaş kulaklığı güncelleme yaparak ekledi sende dene.

Bakayım hocam.

Aklıma bir şey geldi o 4 ses seçimi vardıya kulaklığı ön girişten çıkarın o 4 seçenekten hangisi kaybolacak onu yazabilir misiniz?

Kulaklığı çıkarmadan önce:

1706473895090.png

Kulaklığı çıkardıktan sonra:

1706473918087.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı