Ses kartı önerisi

Hocam FPS oyunları oynadığım için ses seviyesi düşük kalıyor. Tam performansını alamıyorum kulaklığın. O yüzden ben ses kartına başvurdum. Bana müzikte falan yeterli sesi veriyor yoksa.

Ses seviyesini G6 bayağı yüksek veriyor G6 alabilirseniz G6 alın.

Hocam FPS oyunları oynadığım için ses seviyesi düşük kalıyor. Tam performansını alamıyorum kulaklığın. O yüzden ben ses kartına başvurdum. Bana müzikte falan yeterli sesi veriyor yoksa.

Bir şeyi sormayı unuttum ses seçiminde sesi seçtiğinizde ismi ne olarak yazıyor.

Hoparlör (Realtek(r) Audio) yazıyor. G6 biraz üst seviye hocam. Benim o kadar üst seviye bir şeye gerek yok.

Hoparlör olarak bağlanmış sizinki Realtek Audio olmaz kulaklık yazacak kesinlikle ya da headphone benimkini atayım size.

20231221_194358.jpg

Fxsound mesela müzik tarzı şeylerde sesleri efsane yapıyor ama buradakilerin 3üde olmaz G6 yine güzel ama onu da yeterli bulmadım.

20240126_180335.jpg

Bak böyle olacak.

Hoparlör olarak bağlanmış sizinki Realtek Audio olmaz kulaklık yazacak kesinlikle ya da headphone benimkini atayım size.

Eki Görüntüle 2097562

Fxsound mesela müzik tarzı şeylerde sesleri efsane yapıyor ama buradakilerin 3üde olmaz G6 yine güzel ama onu da yeterli bulmadım.

Eki Görüntüle 2097568

Bak böyle olacak.

1706281911923.png

Böyle hocam benimki de. Hoparlör olanı kullanıyorum. Fxsound oyunlarda sesi patlatıyor Gaming modunda. Asus olan ekranın sesi.

Eki Görüntüle 2097581

Böyle hocam benimki de. Hoparlör olanı kullanıyorum. Fxsound oyunlarda sesi patlatıyor Gaming modunda. ASUS olan ekranın sesi.

Sizde kulaklığı neden göstermiyor kulaklığın ucunda başka bir şey var mı ses kartı falan yoksa tek çıkışlımı ucu jakmı usbmi bir de hangi kulaklık. Oradaki baktıklarımın yanında hoparlör simgeleri gözüküyor onlar dışında başka yoksa en üsttekini de deneyin.

Sizde kulaklığı neden göstermiyor kulaklığın ucunda başka bir şey var mı ses kartı falan yoksa tek çıkışlımı ucu jakmı usbmi bir de hangi kulaklık. Oradaki baktıklarımın yanında hoparlör simgeleri gözüküyor onlar dışında başka yoksa en üsttekini de deneyin.

Razer BlackShark V2 X modeli 2 tane jack girişi mevcut USB'li değil. Ses kartı yok jack girişli olduğu için.

Razer BlackShark V2 X modeli 2 tane jack girişi mevcut USB'li değil. Ses kartı yok jack girişli olduğu için.

Asusvg249'da denemiş miydiniz onda da bir deneyin. Benimkiyle yan yazısı aynı o olmazsa son olarak en yukarıdakini seçersiniz ama monitör harici pek başka seçenek yok orada.

Monitöre veriyor derken monitörden alıyordur sesi bende de Zowie monitörden alıyordu sesi yine iyiydi sesi yine de bir denersiniz o olmazsa dediğim gibi en üsttekini de denersiniz.

Mesela müzik çalıyorya kulaklıktan değil de monitörün kendi haporlöründen geliyor ses. Üstekini seçince his ses gelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı