Rehber Ses Mühendislerinden Razer BlackShark V2 EQ & Mic ayarları

Ayarlar güzel, ancak en etkili ayarlardan birisi olan Sound Normalization'u yükselttiğim zaman direkt olarak seslerde patlamalar başlıyor, dikkatli dinleyince bayağı fark ediliyor özellikle yüksek ses seviyelerinde.
Sence kaçta tutulmalı? Ben 80'de tutuyorum veya kapatıyorum.

Hocam THX Audio'yu kapatın derken orada ne demek istediğinizi anlamadım. SS de işaretlediğimi mi devre dışı bırakacağım? O zaman THX Audio'yu açmanın ne anlamı kalıyor?

Dosya Ekleri

• ses1.png
    56 KB · Görüntüleme: 170
Blackshark V2 X versiyonlarında olur mu? THX özelliği desteklemiyor çünkü.

Hocam THX Audio'yu kapatın derken orada ne demek istediğinizi anlamadım. SS de işaretlediğimi mi devre dışı bırakacağım? O zaman THX Audio'yu açmanın ne anlamı kalıyor?
Razer USB sound card olanı seçin diyor yani. Yalnız ben valorant'ta deneyimlediğimde thx spatial audio ile daha iyi yön ve uzaklık ayrımı yaptığımı hissediyorum. Deneyerek 1-2 el atın öyle karar verin.

Bende aynı şeyi düşünüyorum. THX açıkken daha derinden geliyor sesler daha iyi gibi sanki.

THX Spatial Audio'yu kapatırsak bu özellik nasıl çalışacak?
Boş bir özellik olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 3-4 aydır Blackshark V2 modelini kullanıyorum. THX Spatial Audio'nun faydalı hiçbir özelliğini görmedim. Razer USB Sound Card ile kullanın daha iyi performans alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…