Rehber Ses Mühendislerinden Razer BlackShark V2 EQ & Mic ayarları

Hocam merhabalar bir soru soracağım ben 2 3 ay önce aldım Blackshark V2 kulaklığını düne kadar bir sorun yoktu fakat dünden beri kulaklıktan gelen ses mikrofona gidiyor hem de gerçekten hatrı sayılır bir şekilde gidiyor bunu nasıl engelleyebilirim bileniniz çıkar mı acaba
usbnin girişini değiştirdim, razer synapse güncelledim ve ayrıca mikrofonum kapalı bile olsa ses karşıya gidiyor

Arkadaşlar merhaba, bu makeleyi Razer, HyperX, SteelSeries ve Logitech markalarına ait yazılımlarda nasıl en iyi deneyim alacağınız konusunda uzunca bir kafa yormuş ve yabancı/türk ses mühendislerinden aldığım bilgiler & öneriler ile yakında tekrardan güncelleyeceğim. Aldığınız sesin en kaliteli şekilde ya da bu devirde kulaklıklara çekinerek harcadığımız parayı nasıl en iyi ses deneyimine ulaştırabileceğiniz konusunda çok kafa yordum ve bunun için en iyi sonuçları alana kadar bekledim. Önerdiğim ayarları yaptığınızda pişman olmayacağınızın garantisini verebilirim.

Ayrı olarak bana çok sorulan "mikrofon ayarları" kısımlarına da uzunca değineceğim. Bunlarla alakalı her markaya özel olarak deneyim ve tecrübe kısmında bilgi birikimi yaptım. Bunu yakında sizlerle paylaşacağım.

En sık kullanılan mikrofon iyileştirme programları arasında VoiceMeeter Banana ve SteelSeries GG hakkında birçok güzel ayar ve bilgilerede yer vereceğim.

Sevgilerimle.

Öncelikle merhaba,
Verdiğiniz ayarları yaptım kullanıyorum ve ses konusunda çok memnunum çok sağ olun.
Fakat mikrofon konusunda oynudaki kişiler sesimin kötü geldiğini söylüyorlar.
Acaba mikrofonu yakın falan mı tutuyorum diye düşündüm. Bir sürü ayar yaptım ama başaramadım.
Karşı tarafa sesimi kaymak gibi iletmek istiyorum. Sanki böyle oturmuş yanlarında konuşuyormuşum gibi.
Bunun için hangi mikrofon ayarlarını açıp kaç yapmalıyım destek olursanız çok sevinirim.
Tüm ayarları kapatıp sesimin doğal oynanmamış şekilde gitmesi değil de böyle birkaç oynama yapılıp pürüzsüz gitmesini istiyorum.
Ayrıca mikrofonu ağzımdan ne kadar mesafe uzak tutmak gerektiğini de söylerseniz çok iyi olur.

İyi akşamlar.

Öncelikle merhaba,
Verdiğiniz ayarları yaptım kullanıyorum ve ses konusunda çok memnunum çok sağ olun.
Fakat mikrofon konusunda oynudaki kişiler sesimin kötü geldiğini söylüyorlar.
Acaba mikrofonu yakın falan mı tutuyorum diye düşündüm. Bir sürü ayar yaptım ama başaramadım.
Karşı tarafa sesimi kaymak gibi iletmek istiyorum. Sanki böyle oturmuş yanlarında konuşuyormuşum gibi.
Bunun için hangi mikrofon ayarlarını açıp kaç yapmalıyım destek olursanız çok sevinirim.
Tüm ayarları kapatıp sesimin doğal oynanmamış şekilde gitmesi değil de böyle birkaç oynama yapılıp pürüzsüz gitmesini istiyorum.
Ayrıca mikrofonu ağzımdan ne kadar mesafe uzak tutmak gerektiğini de söylerseniz çok iyi olur.

İyi akşamlar.
Ben bu ayarları denedim ama sevmedim hiç benim ayarlar daha iyi isteyene özelden atabilirim ayrıca THX spatial Audio çok iyi oyunlarda.

Mikrofon ayarın nedir?

Merhaba Forumda dm kapalı..Sakıncası yoksa burda paylaşabilirsin veya mailime gönderebilirmisin 67b1903@gmail.com

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı